Halkbank a.d. BeogradNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Turska Halk banka, koja je preuzela većinsko vlasništvo Čačanske banke, otvorila je u oktobru 2015. godine poslovnicu u Beogradu, prvu pod tim nazivom u Srbiji.

Halk banka je jedna od najvećih turskih banaka koja snažno doprinosi razvoju turske privrede i reputaciji te zemlje na međunarodnom tržištu.

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Sistem administrator

Beograd  • Rok: 21.11.2017

Visoka stručna sprema iz oblasti računarskih tehnologija (ETF, PMF, FON). Minimum 3 godine operativnog iskustva na poslovima administracije informacionog sistema... (pročitaj oglas)

Administrator Sistema

Beograd

Administracija aktivnog direktorijuma, korisnika i računara; Administracija DHCP servera; Administracija DNS servera, unutrašnjeg i spoljnjeg... (pročitaj oglas)

Software Developer Core Banking sistema

Beograd

VII stepen stručne spreme (ETF, PMF, FON), Neophodno iskustvo u radu sa Microsoft SQL, Iskustvo u održavanju i razvoju poslovnih aplikacija... (pročitaj oglas)

Administrator baze podataka

Beograd  • Rok: 18.11.2017

Visoka stručna sprema iz oblasti računarskih tehnologija (ETF, PMF, FON); Minimum 2 godine radnog iskustva na traženoj poziciji; Iskustvo rada sa Microsoft SQL bazom podataka... (pročitaj oglas)

Software Developer Core Banking sistema

Beograd  • Rok: 16.11.2017

Kandidat će biti u prilici da se pridruži timu koji radi na prilagođavanju i unapređenju Glavnog bankarskog rešenja, razvijenog na Client-Server razvojnoj platformi, gde može očekivati dinamično okruženje sa puno izazova u kooperativnom timu... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HALKBANK a.d. Beograd
Adresa
Bulevar Milutina Milankovića 9ž, Novi Beograd
Datum osnivanja
28.12.1990.
PIB
100895809
Matični broj
07601093
Poslovni naziv
HALKBANK akcionarsko društvo Beograd
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Kenan Bozkurt - Predsednik izvršnog odbora
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija