Helbiz d.o.o.

Helbiz d.o.o.

0

Kontakt

Adresa 32 Old Slip, 32 sprat, Njujork, Njujork, Sjedinjene Američke Države
PIB 111339665
MB 21465445
Zaposlenih 51-200
Predstavništvo Bulevar vojvode Bojovića 6-8, Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Helbiz je osnovan sa ciljem da postane izvanredno i revolucionarno rešenje transporta, sa akcentom na jednostavnosti i udobnosti. Sa željom da radi na svom inicijalnom cilju, Kompanija nastoji da kontinuirano pomera granice tehnologije i istražuje nove mogućnosti za bolju budućnost.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Helbiz d.o.o.

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
Intervju
09.10.2021

QA Tester

Negativno iskustvo

bez ponude za posao

Intervju lak

Kako je izgledao proces

Pozvan sam na uvodni intervju. Na uvodnom intervjuu su bili devojka iz HR-a i decko koji vodi QA tim. Devojka iz HR-a je jako prijatna. Postavlja klasicna HR pitanja vezana za CV, kao i neka pitanja vezana za licnost i kako se postavljam u nekim poslovnim situacijama. Kada je predstavljala cime se firma bavi i kakve planove imaju za buducnost - uradila je to fenomenalno. Sa puno entuzijazma je pricala o kompaniji, prosto ju je bilo uzivanje za slusati. Da sam ja vlasnik firme koja prodaje bilo sta - nju bih zaposlio kao prodavacicu i postao bih milioner. Nazalost, potrebno je samo baciti pogled na ocene i komentare ove kompanije na Trustpilot-u i videti da su oni daleko od price koju sam slusao. Decko koji vodi QA tim na prvi pogled izgleda kao neko sa kim bi bilo opusteno raditi. Ali tako izgleda samo dok ne pocne da vodi razgovor. Pola pitanja koja postavlja ima veze sa QA testiranjem, pola nema nikakve veze. Deluje kao neko ko hoce da dokaze da kandidat nesto ne zna. Tipican gatekeeper. Postavlja podrugljiva pitanja na delove CV-a o kojima se ne razume, da bi mu onda devojka iz HR-a pomalo posramljeno objasnjavala zbog cega se nesto pise u CV-u. Ne lici na nekoga ko bi pomogao kolegi, vec kao neko ko bi se samo bavio spustanjem. Takodje, ne odaje utisak nekoga ko dobro zna da radi svoj posao, vec nekoga ko samo stanca izlizane fraze vezane za QA.
5

Ove informaciju su mi korisne

Oglasi za posao (1)

04.10.2021

Project Manager

Beograd

11.11.2021.

13.10.2021

UX/UI Designer

Beograd

20.10.2021.

Istekao
13.10.2021

QA Tester

Beograd

20.10.2021.

Istekao
13.10.2021

Project Manager

Beograd

20.10.2021.

Istekao

Podaci

Naziv HELBIZ
Poslovni naziv HELBIZ DOO Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije 6202 - Кonsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar vojvode Bojovića 6-8, Beograd
Datum osnivanja 19.3.2019
PIB 111339665
MB 21465445
Zakonski zastupnici
Кatarina Cvetković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu