Helbiz d.o.o.

Helbiz d.o.o.

0
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu

Kontakt

Adresa 32 Old Slip, 32 sprat, Njujork, Njujork, Sjedinjene Američke Države
PIB 111339665
MB 21465445
Zaposlenih 51-200
Predstavništvo Bulevar vojvode Bojovića 6-8, Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Helbiz je osnovan sa ciljem da postane izvanredno i revolucionarno rešenje transporta, sa akcentom na jednostavnosti i udobnosti. Sa željom da radi na svom inicijalnom cilju, Kompanija nastoji da kontinuirano pomera granice tehnologije i istražuje nove mogućnosti za bolju budućnost.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Helbiz d.o.o.

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 04.11.2021.

QA tester

Pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces

Od trenutka slanja CV-a do trenutka kada su me pozvali na razgovor prošlo je dva dana, što me je pozitivno iznenadilo. Ceo proces je trajao kraće od dve nedelje uz regularne povratne informacije (od uvodnog razgovora do rezultata urađenog zadatka iz tehničkog dela). Uvodni razgovor su vodili HR i QA lead. Razgovor je bio prijatan i profesionalan. Pitanja od strane devojke iz HR sektora su uredno pratila CV uz harizmatičan pristup što mi je pomoglo da se opustim u toku razgovora. Ujedno je bila strpljiva i ljubazno mi je odgovorila na sva pitanja koja sam imala. Što se tiče tehničkog dela razgovora, pitanja su bila konkretna, vezana za testiranje i samu proveru znanja iz ove oblasti. Bilo je par pitanja koja nisam znala pa smo zajedno diskutovali dok nismo došli do odgovora što je bilo super. Generalno moj utisak je jako pozitivan, vidi se da ljudi vole svoj posao i veoma su uviđajni prema kandidatu.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Intervju lak

0

Ove informaciju su mi korisne

Intervju · 09.10.2021.

QA Tester

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Pozvan sam na uvodni intervju. Na uvodnom intervjuu su bili devojka iz HR-a i decko koji vodi QA tim. Devojka iz HR-a je jako prijatna. Postavlja klasicna HR pitanja vezana za CV, kao i neka pitanja vezana za licnost i kako se postavljam u nekim poslovnim situacijama. Kada je predstavljala cime se firma bavi i kakve planove imaju za buducnost - uradila je to fenomenalno. Sa puno entuzijazma je pricala o kompaniji, prosto ju je bilo uzivanje za slusati. Da sam ja vlasnik firme koja prodaje bilo sta - nju bih zaposlio kao prodavacicu i postao bih milioner. Nazalost, potrebno je samo baciti pogled na ocene i komentare ove kompanije na Trustpilot-u i videti da su oni daleko od price koju sam slusao. Decko koji vodi QA tim na prvi pogled izgleda kao neko sa kim bi bilo opusteno raditi. Ali tako izgleda samo dok ne pocne da vodi razgovor. Pola pitanja koja postavlja ima veze sa QA testiranjem, pola nema nikakve veze. Deluje kao neko ko hoce da dokaze da kandidat nesto ne zna. Tipican gatekeeper. Postavlja podrugljiva pitanja na delove CV-a o kojima se ne razume, da bi mu onda devojka iz HR-a pomalo posramljeno objasnjavala zbog cega se nesto pise u CV-u. Ne lici na nekoga ko bi pomogao kolegi, vec kao neko ko bi se samo bavio spustanjem. Takodje, ne odaje utisak nekoga ko dobro zna da radi svoj posao, vec nekoga ko samo stanca izlizane fraze vezane za QA.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Intervju lak

5

Ove informaciju su mi korisne

Podaci

Naziv HELBIZ
Poslovni naziv HELBIZ DOO Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije 6202 - Кonsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar vojvode Bojovića 6-8, Beograd
Datum osnivanja 19.3.2019
PIB 111339665
MB 21465445
Zakonski zastupnici
Кatarina Cvetković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre