Komuniciraj sa kompanijom
Tatjana Obadić
Komunikacija sa posetiocima
Komuniciraj sa kompanijom
Tatjana Obadić
Komunikacija sa posetiocima
0
tanja.jpg
Upoznaj kompaniju

HelloWorld

58 osoba prati ovu kompaniju

HelloWorld.rs je najposećeniji sajt za zapošljavanje IT-evaca u Srbiji. Naša misija je da zapošljavanje u IT industriji učinimo lakšim i bržim. Korisnici sajta nam nisu samo brojka u bazi (ovo nije demagoška žvaka, prim.aut.), već smo pasionirano posvećeni povezivanju tech talenata sa odgovarajućim poslovnim prilikama.


Korzo 1, 24000 Subotica, Srbija
kontakt@helloworld.rs
+381 (0)24/41-55-644
https://www.helloworld.rs

O nama

Daleko u neistraženim zaleđima jedne zabačene oblasti zapadnog spiralnog kraka IT Galaksije nalazi se plavo-beli sajt HelloWorld.rs, lansiran davne 2015. godine. Svega troje neumornih ekscentrika ga je vaspitalo i dizalo na noge. Danas ga neguje petoro vizionara, koji ozbiljno shvataju svoju misiju menjanja statusa quo na domaćem IT tržištu.

Na sajtu se svakodnevno postavljaju IT oglasi za posao, najave dešavanja i aktuelnosti iz IT sveta, a korisnici imaju priliku i da napišu svoja iskustva o radu ili sa intervjua u IT kompanijama (IT Insajder). Štedimo vreme za informisanje o poslodavcu, jer smo za svaku kompaniju prikupili javno dostupne podatke – čime se bave, kakve su im finansije i broj zaposlenih, kako im izgledaju prostorije, gde se nalaze... I time želimo da vam ubrzamo i olakšamo odluku da li je neki poslodavac dovoljno zanimljiv za vas.

2017. godine pokrenuli smo altTab - prvi domaći servis koji obrće proces zapošljavanja. altTab omogućava kandidatima kontakt sa poslodavcima koji su u mogućnosti da ispune njihove uslove, a poslodavcima da na brži i lakši način dođu do kvalitetnih kandidata.

Oprobali smo se i u režiserskim vodama – snimamo video sadržaj o IT kompanijama, sa ciljem informisanja kandidata i demistifikovanja procesa selekcije, timova, organizacije rada i vrednosti u domaćim kompanijama.

I tu se ne zaustavljamo :) To be continued...

Pročitaj više
Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Tech stack

PHP CodeIgniter gulp AngularJS Docker socket.io Solr MySQL

Beneficije

WELLNESS SISTEMATSKI ZDRAVSTVENI PREGLED OBUKE BIBLIOTEKA ZA ZAPOSLENE PROGRAM PSIHOLOŠKE PODRŠKE DOTACIJE ZA JASLICE TERETANA OBUKA VOZAČA
Dugogodišnjom saradnjom sa luksuznim subotičkim hotelom, naši zaposleni mogu da koriste wellness paket koji im pruža sledeće pogodnosti: masažu, saunu, đakuzi, slanu sobu i drugo.
U program društvene odgovornosti, integrisali smo i jednogodišnji sistematski zdravstveni pregled, potpuno besplatno za sve zaposlene, a koji podrazumeva sve neophodne preglede.
Svakodnevno se bavimo utvrđivanjem potreba za obukom i realizacijom istih. Kod nas su prisutne „in house“, otvorene, ali i interne obuke od strane zaposlenih koji često odlaze i na poslovne događaje.
Posedujemo korporativnu biblioteku koja sadrži veliki broj naslova iz različitih oblasti: menadžment ljudskih resursa, liderstvo, organizacija rada, komunikacije i marketing, informacione tehnologije.
U sklopu programa psihološke podrške svim zaposlenima su obezbeđeni individualni i grupni koučing i psihoterapijski susreti sa profesionalnim koučevima i psihoterapeutima koji im pomažu da razviju svoje potencijale i veštine, kao i treninzi na različite teme.
Za decu svojih zaposlenih, snosimo do 50% iznosa jaslica.
Obzirom na to da podržavamo sportske i rekreativne aktivnosti, obezbedili smo svojim zaposlenima neograničen pristup teretanama na više lokacija. Zaposleni ceo mesec i neograničeno mogu da ih koriste.
Našim zaposlenima pružamo finansijsku podršku za obuku i polaganje vozačkog ispita za dozvolu B kategorije, a za one koji imaju položeno, a nisu dugo vozili omogućavamo dodatne časove vožnje.

Naši ljudi

tamarap.jpg

Tamara Prodanović

Team Lead

Jedan sam od točkića motora razvoja sajta HelloWorld, a razgovor sa programerima mi i ponedeljak pretvori u praznik. Od samog starta sam imala careve u timu, dobrog mentora, kreativne izazove i igralište za inoviranje. Ovde sam spoznala šta znači biti zaljubljen u svoj posao i kako tu ljubav pretvarati u rezultate, a prijateljska atmosfera i odlični radni uslovi me nisu razmazili, već učinili ponosnim samoproklamovanim HelloWorld/Infostud ambasadorom.
db.jpg

Danijel Berkeš

Fullstack Developer

Pridruživši se HelloWorld ekipi shvatio sam da ne mogu bez frontenda i backenda zajedno, pa sam se pronašao kao fullstack. Pre HelloWorld ere sam proveo jedno vreme programirajući na blockchainu (pisao pametne ugovore u Solidity-ju - nikada ulagao u kriptovalute). Kada ne crtam kvazi UML dijagrame u rokovniku i ne programiram, gledam stand up komedije, slušam debate na YouTube-u i igram Assassin’s Creed (precizno Odissey). Dodatne veštine: stoni tenis, trikovi sa kartama.
tanja.jpg

Tatjana Obadić

Saradnik za komunikaciju sa posetiocima sajta i marketing

Kao master ekonomista zakoračila sam u magični IT svet (čitaj: pobegla iz banke). Svakodnevno osluškujem puls IT-jevaca kroz servis altTab, što me posebno raduje. Oglasi za posao su „my thing“, a očekujem barem recenziju na IT Insajderu za uspešno zaposlenje. Ukoliko ste postavili pitanje na kontakt@helloworld.rs, postoji velika verovatnoća da sam vam baš ja odgovorila. Ukoliko niste – jedva čekam da vas čujem.

IT Insajder


Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade

APR

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Proces selekcije za IT pozicije u Infostudu

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju HelloWorld sa kompanijom:


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da pitaš poslodavca četuj sa predstavnikom kompanije..

Potvrdi

Greška