Postavi pitanje poslodavcu

Bojana Ćirić, Saradnik za marketing

HelloWorld

Bojana Ćirić , Saradnik za marketing

HelloWorld

HelloWorld.rs je najposećeniji sajt za zapošljavanje IT-evaca u Srbiji. Naša misija je da zapošljavanje u IT industriji učinimo lakšim i bržim. Korisnici sajta nam nisu samo brojka u bazi (ovo nije demagoška žvaka, prim.aut.), već smo pasionirano posvećeni povezivanju tech talenata sa odgovarajućim poslovnim prilikama.

Kontakt

alt
alt
alt

O nama

Daleko u neistraženim zaleđima jedne zabačene oblasti zapadnog spiralnog kraka IT Galaksije nalazi se plavo-beli sajt HelloWorld.rs, lansiran davne 2015. godine. Svega troje neumornih ekscentrika ga je vaspitalo i dizalo na noge. Danas ga neguje petoro vizionara, koji ozbiljno shvataju svoju misiju menjanja statusa quo na domaćem IT tržištu.

Na sajtu se svakodnevno postavljaju IT oglasi za posao, najave dešavanja i aktuelnosti iz IT sveta, a korisnici imaju priliku i da napišu svoja iskustva o radu ili sa intervjua u IT kompanijama (IT Insajder). Štedimo vreme za informisanje o poslodavcu, jer smo za svaku kompaniju prikupili javno dostupne podatke – čime se bave, kakve su im finansije i broj zaposlenih, kako im izgledaju prostorije, gde se nalaze... I time želimo da vam ubrzamo i olakšamo odluku da li je neki poslodavac dovoljno zanimljiv za vas.

2017. godine pokrenuli smo altTab - prvi domaći servis koji obrće proces zapošljavanja. altTab omogućava kandidatima kontakt sa poslodavcima koji su u mogućnosti da ispune njihove uslove, a poslodavcima da na brži i lakši način dođu do kvalitetnih kandidata.

Oprobali smo se i u režiserskim vodama – snimamo video sadržaj o IT kompanijama, sa ciljem informisanja kandidata i demistifikovanja procesa selekcije, timova, organizacije rada i vrednosti u domaćim kompanijama.

I tu se ne zaustavljamo :) To be continued...

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Tech stack

Beneficije

WELLNESS

SISTEMATSKI ZDRAVSTVENI PREGLED

OBUKE

BIBLIOTEKA ZA ZAPOSLENE

PROGRAM PSIHOLOŠKE PODRŠKE

DOTACIJE ZA JASLICE

TERETANA

OBUKA VOZAČA

Naši ljudi

Tatjana Obadić

Tatjana Obadić

Product Manager

Kao master ekonomista zakoračila sam u magični IT svet (čitaj: pobegla iz banke). Svakodnevno osluškujem puls IT-jevaca kroz servis altTab, što me posebno raduje. Oglasi za posao su „my thing“, a očekujem barem recenziju na IT Insajderu za us...

Prikaži više

Danijel Berkeš

Fullstack Developer

Pridruživši se HelloWorld ekipi shvatio sam da ne mogu bez frontenda i backenda zajedno, pa sam se pronašao kao fullstack. Pre HelloWorld ere sam proveo jedno vreme programirajući na blockchainu (pisao pametne ugovore u Solidity-ju - nikada ulagao ...

Prikaži više

Proces selekcije

0cOixH4KdUs

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Iskustva o radu i sa intervjua

Opšti utisak i preporuka

5
100%

Beneficije

5

Balans karijere i privatnog života

5

Mogućnost napredovanja

5

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 12.02.2022

Product Manager

Opšti utisak

5
Preporučuje
Potvrđen Linkedin identitet
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

- Odlicne kolege i kolektiv - Odlicna atmosfera - Savrsena kultura firme - Odlicni benefiti za zaposlene - Realne plate za zaposlene - Otvoren put ka usavrsavanju i napretku u karijeri i podrzan od strane menadzmenta - Menadzment predobar, ne verujem da postoji firma u Srbiji koja je postavljena na ovaj nacin kao Infostud.

Zamerke

/

1
Arhiva | Iskustvo · 22.07.2019

Programer

Opšti utisak

4
Preporučuje

Silvester K.

Prethodno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Super radno okruženje, nasmejan i dobro raspoložen kolektiv. Stvari u ovom timu se odvijaju veoma brzo, mala količina sastanaka (skoro pa da ih nije ni bilo). Startup atmosfera. Odličan mentor koji je imao strpljenja i razumevanja za mene koji sam tada bio početnik.

Zamerke

Ponekad sam imao osećaj kao da sam suvišan u timu (npr. rad na zadacima koji po mom mišljenju nisu bili bitni).

10

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu

APR