O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi

O nama

HelpDisc d.o.o u Republici Srbiji se potvrdio kao pouzdan partner u slučajevima gubitaka podataka sa neispravnih medija. O tome svedoče brojni zadovoljni korisnici iz cele zemlje, i nebrojena količina spašenih podataka.

Tržišni uspeh postigli smo prvenstveno zbog brze i kvalitetne usluge, kao i apsolutne brige za sigurnost i diskreciju podataka. Koristeći najnoviju tehnologiju i najmodernije alate nastale unutar samog HelpDisca, došli smo do visokog procenta uspešnosti spašavanja i zaštite podataka nakon spašavanja.

Naš tim ljudi se konstantno edukuje u radu s najnovijim tehnologijama, i iste primenjuje u svakodnevnom radu. Stoga nam niti jedan medij nije nepoznanica ili nepremostiva prepreka. Naše iskustvo od preko 20 godina garantuje najkvalitetniju uslugu.

Unutrašnja organizacija frime osigurava zadovoljstvo svakom zaposlenom i maksimalno ostvarivanje poslovnih ali i privatnih interesa. Timski rad, kultura dobrih odnosa među kolegama i horizontalna struktura firme omogućava zaposlenima ostvarivanje inicijative i kontrolu nad postizanjem vlastitih rezultata koji se prepoznaju i nagrađuju.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Milutina Milankovića 1E, 11000 Beograd
+381 (0)11 361 43 43