Hemofarm ADLinkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Hemofarm je vodeća farmaceutska kompanija u Srbiji i na Zapadnom Balkanu. Posvećeno nudimo vrhunske farmaceutske proizvode, dostupne svima.

Mi postižemo i dosežemo ono što drugi ne mogu. Svoju misiju ispunjavamo jer:

  • približavamo lekove vrhunskog kvaliteta farmaceutima, lekarima, svim ljudima u Srbiji i na Zapadnom Balkanu;
  • stvaramo održive vrednosti kombinovanjem najkvalitetnijih proizvoda i usluga;
  • odgovorno poslujemo nastojeći da budemo najbolji partner zdravstvenom sistemu, pacijentima, potrošačima, dobavljačima, institucijama, zaposlenima, svim sadašnjim i potencijalnim saradnicima.

Naš celokupni pristup poslovanju i poslovnu filozofiju pretočili smo u novi korporativni slogan – „Svako dobro!“. On predstavlja stari srpski pozdrav, kojim su ljudi iskazivali svoje lepe namere u svakodnevnoj komunikaciji. Za nas, to je prilika da podelimo svoju brižnost, pažnju i težnju ka dobrom zdravlju, lepom raspoloženju i sreći. “Svako dobro” pristupom mi širimo pozitivnu energiju i posmatramo život sa njegove vedrije strane, jer verujemo da sve može i mora biti dobro.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HEMOFARM
Adresa
Beogradski put bb
Datum osnivanja
28.08.1998.
PIB
102037788
Matični broj
08010536
Poslovni naziv
HEMOFARM AКCIONARSKO DRUŠTVO FARMACEUTSKO-HEMIJSKA INDUSTRIJA VRŠAC
Delatnost kompanije
2120 Proizvodnja farmaceutskih preparata
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Ronald Seeliger - Generalni direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija