Hemofarm ADLinkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Hemofarm je vodeća farmaceutska kompanija u Srbiji i na Zapadnom Balkanu. Posvećeno nudimo vrhunske farmaceutske proizvode, dostupne svima.

Mi postižemo i dosežemo ono što drugi ne mogu. Svoju misiju ispunjavamo jer:

  • približavamo lekove vrhunskog kvaliteta farmaceutima, lekarima, svim ljudima u Srbiji i na Zapadnom Balkanu;
  • stvaramo održive vrednosti kombinovanjem najkvalitetnijih proizvoda i usluga;
  • odgovorno poslujemo nastojeći da budemo najbolji partner zdravstvenom sistemu, pacijentima, potrošačima, dobavljačima, institucijama, zaposlenima, svim sadašnjim i potencijalnim saradnicima.

Naš celokupni pristup poslovanju i poslovnu filozofiju pretočili smo u novi korporativni slogan – „Svako dobro!“. On predstavlja stari srpski pozdrav, kojim su ljudi iskazivali svoje lepe namere u svakodnevnoj komunikaciji. Za nas, to je prilika da podelimo svoju brižnost, pažnju i težnju ka dobrom zdravlju, lepom raspoloženju i sreći. “Svako dobro” pristupom mi širimo pozitivnu energiju i posmatramo život sa njegove vedrije strane, jer verujemo da sve može i mora biti dobro.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Manager Regulatory Operations

Vršac  • Rok: 07.09.2016

Relevant experience in the field e.g. Pharma IT, IT Support, regulatory IT, University degree or completed vocational training... (pročitaj oglas)

Specialist Regulatory Operations

Vršac  • Rok: 07.09.2016

Completed vocational training; English fluent in spoken and written; understanding of and affinity to IT issues... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HEMOFARM
Adresa
Beogradski put bb
Datum osnivanja
28.08.1998.
PIB
102037788
Matični broj
08010536
Poslovni naziv
HEMOFARM AКCIONARSKO DRUŠTVO FARMACEUTSKO-HEMIJSKA INDUSTRIJA VRŠAC
Delatnost kompanije
2120 Proizvodnja farmaceutskih preparata
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Ronald Seeliger - Generalni direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija