Noćas, ponedeljak na utorak, u periodu između 00:00 - 06:00 usled radova na sajtu, sajt će privremeno biti nedostupan.

O kompaniji
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Hewlett-Packard Information Technology Ltd. logo

Hewlett-Packard Information Technology Ltd.

Oceni kompaniju

O nama

HP je tehnološka kompanija aktivna u više od 170 zemalja širom sveta. Mi istražujemo kako tehnologija i usluge mogu da pomognu ljudima i kompanijama da rešavaju svoje probleme i izazove, te da ostvare svoje mogućnosti, težnje i snove. Inovativnim razmišljanjem i idejama mi omogućavamo jednostavnije, vrednije i pouzdanije korišćenje tehnologije, čime neprestano unapređujemo način života i rada naših potrošača.

Da bismo rasli obezbeđujući neprekidno korisne i značajne proizvode, usluge i rešenja za tržišta kojima već služimo i širili se u nova područja koja se grade na našim tehnologijama, kompetencijama i interesovanjima stranki.

Ovaj cilj podržavaju sledeća uverenja:

Da postoji više mesta na kojima možemo da doprinosimo nego što smo to u stanju: Moramo da se usredsređujemo. Biti prosečan na tržištu nije dovoljno - mi igramo da bismo pobedili. Moramo biti broj 1 ili broj 2 na poljima koja smo izabrali.

Da bismo pomogli HP zaposlenima da dele uspeh kompanije što je više moguće; da bismo pružili ljudima mogućnost zaposlenja zasnovanu na sposobnostima; da bismo zajedno sa njima stvarali sigurnu, privlačnu i motivišuću radnu okolinu koja uvažava njihove različitosti i prepoznaje pojedinačne doprinose; i da bismo im pomogli u postizanju osećanja zadovoljstva i ispunjenosti svojim radom.

Ovaj cilj podržavaju sledeća uverenja:

HP-ova sposobnost počinje motivisanjem zaposlenih; njihova vernost je od ključnog značaja. Mi s poverenjem omogućavamo svojim zaposlenima da rade pravu stvar i budu drugačiji. Svako ima nešto čime može da pruži doprinos: Ne radi se samo o nazivu, nivou ili mestu. Za otkriće je kritična uzbudljiva, podsticajna radna okolina. Različite radne sile daju nam konkurentnu prednost. Zaposleni su odgovorni za doživotno učenje.