High Tech Engineering Center d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije High Tech Engineering Center d.o.o.

  (6 utisaka)
84% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.7
beneficije

4.3
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

softver developer

potvrđen LinkedIn profil

 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Isplata ne kasni.
Zamerke kompaniji
Generalno nisam poneo lepe utiske iz ove kompanije kada sam odlazio.
Provokacije, uvrede na dejliju, developeri od kojih sam trebao da učim nisu bili voljni da prenesu svoje znanje (kraće rečeno stalno su nad*****)...
Projekti na kojima sam radio su špageti kodovi gde jedan početnik ne može ništa da nauči osim da se još više zbuni...
Ako ništa ovo iskustvo mi je jedna velika škola.
ne preporučujem
utisak postavljen: 04.09.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Menadžer Projekata

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ukratko:
- Dinamično okruženje - tim i kompanija u celosti
- Kreativni i izazovni projekti
- Spoj entuzijazma, mladosti i iskustva
- Ljudi su na prvom mestu!
preporučujem
utisak postavljen: 23.08.2016.

Software engineer

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mogućnost napredovanja (kako znanja tako i plate) kroz rad na raznovrsnim i zanimljivim projektima. Prekovremeni rad je jako redak, a projekti i rokovi nisu stresni. Radno vreme je klizno. Okruženje je odlično, kolege su fer, nasmejani i spremni uvek da pruže pomoć ukoliko je to potrebno. Bar jednom nedeljno imamo organizovanu sportsku aktivnost.
preporučujem
utisak postavljen: 26.07.2016.

UX & UI Designer


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Sjajna kompanija sa puno mladih i kreativnih ljudi, zanimljivi projekti, pozitivna radna atmosfera, velika mogućnost napredovanja kako u znanju tako i u plati, klizno radno vreme itd.
Zamerke kompaniji
Zaista ne mogu da nađem ni jednu jedinu zamerku...
preporučujem
utisak postavljen: 22.12.2017.

Team Lead/Product Owner

Nikola S., Novi Sad i Beograd
odbio/la ponudu
Intervju težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 8 nedelja
Kako je izgledao proces
Jako neprofesionalno i neodgovorno ponašanje celokupnog menadžmenta koji je učestvaovao u pregovorima. Oni su kontaktirali mene, ne ja njih, i ponudili posao Technical/Team Lead-a obećavajući, citiram, "da sa osmehom dolaziš na posao" kao i savršene uslove u savršenom okruženju. Sve je teklo kroz seriju razovora telefonom, online i fizičkih sastanaka: sa njihovim HR-om, online sastanka sa direktorima, ponovo razgovorom sa HR-om i ličnim viđenjem sa branch managerom, direktorom za development i team lead-om u Beogradu (za poziciju u Novom Sadu). Celim tokom pregovora dobijao sam pozitivan feedback i njihovu želju za saradnjom. Njihova procena mene je uvek bila pozitivna. Dovoljno pozitivna da su izašli sa konkretnom ponudom za konkretan posao, kao i dali tačnu visinu ponuđene zarade. Ostavili su me nedelju dana da razmislim da li ponudu prihvatam ili ne, a na zadnjem ličnom sastanku dobio feedback, citiram "Jedva čekam da počneš da radiš". Sa takvim feedbackom sam otišao iz Beograda da razmislim da li ponudu prihvatam ili ne. Ponudu sam prihvatio u roku koji su zadali. Napravio sam samo jednu grešku - dao sam otkaz u trenutnoj firmi pre nego što sam potpisao ugovor sa HTEC-om. HTEC je to znao, pa su pokušali drastično da obale cifru i potpuno promene i srozaju ponuđenu poziciju i opis posla, kako bi na najprljaviji mogući način iskoristili moju nepovoljnu poziciju jer sam dao otkaz pre potpisivanja ugovora sa njima. Ima tu još sočnih detalja, ali bi ovaj tekst bio malo poduži. Da pomenem samo da kandidatima, čak i za odgovorne pozicije, ne veruju da će se dobro ophoditi prema inventaru. Meni su bar rekli da bi, ukoliko prihvatim tu obaljenu ponudu, posmatrali moj odnos prema inventaru. Zlata vredno. Sve u svemu, pregovaraće sa vama do zadnjeg trenutka, davaće vam pozitivan feedback konstantno. Neće vam reći u toku pregovora da možda ipak niste za njih. Izaćiće sa finalnom ponudom i ostaviti vas da razmislite. Tek kada prihvatite ponudu i dođe do finalizacije prelaska i potpisivanja ugovora, zabošće vam nož u leđa, ako procene da ste ranjivi. Poštovanje prema kandidatu - nula. Profesionalnost - nula. Iskrenost - nula. Poslovna kultura i etika - nula. Poverenje - nula. Ja sam Nikola Stojiljković i stojim iza svega navedenog ovde svojim imenom, prezimenom i, ako treba, karijerom.

utisak sa intervjua postavljen: 05.08.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

High Tech Engineering Center (HTEC) je IT kompanija iz Beograda, osnovana u septembru 2008. godine. Specijalizovani smo za razvoj softvera, elektronike i razvoj embedded sistema. Imamo razvojne centre u Beogradu i Nišu. HTEC se pozicionirao kao razvojni centar visokog kvaliteta u Centralnoj Evropi.

Od svog osnivanja HTEC se bavi pružanjem usluga kako velikim tako i malim start-up kompanijama, a kao rezultat dobrog poslovanja, nekoliko spin-off kompanija iz HTEC se izdvojilo kao zasebni start-upovi. Odabir vrhunskih stručnjaka iz oblasti elektronskog i softverskog inženjerstva, omogućava HTEC-u da nastavi da širi svoj tim, listu zadovoljnih klijenata i da konstantno povećava svoj razvojni i inovativni potencijal.

Oglasi za posao (trenutno 8 aktivnih oglasa)

Senior Android Developer

Beograd

Experience with mobile application architecture. Experience with Android Studio environment, including the usage of profiling tools. Knowledge of reactive programming: Rx-Java... (pročitaj oglas)

QA Analyst

Beograd

2+ year of experience as a QA Analyst. Knowledge of product and bug life cycle. Basic knowledge: Http requests, CSS... (pročitaj oglas)

iOS Developer

Beograd

3+ years of experience in programming, especially experience in publishing apps to the App Store. Strong OOP Skills and strong understanding of Swift and/or Objective-C and Xcode. Excellent knowledge of the iOS SDK... (pročitaj oglas)

UX / UI Designer

Beograd

Good communication skills. Good knowledge of English language, written and spoken. 2+ years of professional experience in UX & UI design... (pročitaj oglas)

Frontend Developer

Beograd, Niš

Strong technical skills with JavaScript, CSS and HTML5... (pročitaj oglas)

Senior QA

Beograd, Novi Sad

5+ year of experience in Quality Assurance, eperience with testing automation: JMeter, Selenium… (pročitaj oglas)

Senior Java Developer

Beograd

You are used to working in an agile organization, where re-prioratization happens regulary. You take an active role in driving the agenda and constantly try to find improvements both in the code and in the ways of working... (pročitaj oglas)

Project Manager

Novi Sad

Proven project management-related experience in the information technology sector... (pročitaj oglas)

Product Manager

Beograd

Understanding of Scrum/Agile, understanding of Web Technologies... (pročitaj oglas)

Recruiter

Beograd

Minimum 2 years of experience in IT recruitment, motivation to work in a fast-growing industry... (pročitaj oglas)

Java Developer

Beograd, Niš, Novi Sad

2+ years of experience, motivation to work with creative troubleshooters... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HIGH TECH ENGINEERING CENTER
Adresa
Bulevar Mihajla Pupina 115, Beograd
Datum osnivanja
11.09.2008.
PIB
105793138
Matični broj
20457759
Poslovni naziv
HIGH TECH ENGINEERING CENTER DOO, BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Čabrilo - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija