Holycode d.o.o. logo

Holycode d.o.o.

Naša priča počinje novembra 2014. godine , formiranjem prvog razvojnog tima koji će raditi za klijentsku kompaniju iz Srednje Evrope. Godine su pokazale, da pored prvog klijenta, koji i danas radi sa nama, Holycode zavređuje poverenje još 50 kompanija iz Srednje Evrope, za čije potrebe formira timove, koji uspešno realizuju njihove projekte. Danas, mi smo jedna velika porodica, koja svakodnevno raste i isporučuje najbolja softverska rešenja za potrebe klijentskih kompanija.

Kontakt

Jurija Gagarina 12, Beograd
alt
alt
alt

O nama

Holycode je srpska IT kompanija, osnovana krajem 2014. godine, sa sedištem u Beogradu, specijalizovana u pružanju nearshore usluga za internacionalne klijente, sa kojima dugoročno održavamo veoma otvoreno i transparentno partnerstvo. Formiramo timove koji izrađuju softverska rešenja za potrebe klijentskih kompanija. Naša misija jeste organizacija razvojnih timova, koji rade samo za jednog klijenta, puno radno vreme.

Klijenti sa kojima sarađujemo su mahom start -upovi iz centralne Evrope, koji se bave inovativnim delatnostima i za izradu softverskih rešenja koriste najnovije tehnologije. Upravo to je jedna od stvari kojima se Holycode ponosi, a istovremeno, rad na najnovijim tehnologijama predstavlja veliki profesionalni izazov za sve naše zaposlene.

Uz deljenje zajedničke strasti prema IT-u i uz specifičan poslovni model, naši inženjeri pretvaraju start-up ideje u projekte i isporučujemo visoko kvalitetna rešenja koristeći savremene procese rada. Inženjeri iz naših timova imaju konstantan kontakt sa kolegama iz inostranstva i aktivno učestvuju u procesima donošenja odluka. Njihove ideje se implementiraju na projektima i imaju važnu ulogu pri kreiranju i usavršavanju proizvoda.

Holycode servisira sve obaveze koje se tiču što boljih uslova rada, ali i aktivno učestvuje u komunikaciji između zaposlenog i klijenta, pruža svaku vrstu podrške istoj, kako bi naši inženjeri bili što fokusiraniji i rasterećeniji pri obavljanju svakodnevnih poslovnih aktivnosti.

Holycode zajednicu čini 50 timova, sačinjenih od 270 vrednih ljudi, sa različitih polova tehnološkog spektra.

 

 

Tech stack

Beneficije

Budžet za stručno usavršavanje

Fleksibilno radno vreme

Rad od kuće

Časovi stranih jezika

Budžet za dodatnu opremu

Termini za sportske aktivnosti

25 slobodnih dana

Bonusi za preporuke

Tim bildinzi

100% plaćeno bolovanje prvih mesec dana

Holy loyalty card

Holyodmor

Kupovina na rate

Pokloni za bebe

Novogodišnji program i pokloni za decu

Fun & Games zone

Naši ljudi

Darko Luković

Darko Luković

Product Manager

Holycode zajednici sam se pridružio 2019. godine kao Product Manager za Smallpdf tim. Od tog trenutka sam svedok impresivnog rasta švajcarske kompanije u kojoj je po mom mišljenju glavni benefit to što se nova znanja stiču na svakodnevnom nivou. Tim u Beogradu je napravio native iOS i Android mobilne aplikacije „from scratch”, glavni alat je skener koji eliminiše rad sa papirom što predstavlja jedan od najprisutnijih problema u današnjem poslovnom svetu. Za godinu i po dana stekli smo 500.000 aktivnih korisnika na mesečnom nivou koji dolaze iz gotovo svake države na svetu. Radimo u cross funkcionalnoj organizaciji poštujući sve principe Scrum metodologije. Kompanija nam obezbeđuje budžet i plaćene dane za lični razvoj, zatim 25 remote dana mesečno, te frekventne team building-e koji se krunišu jednim velikim godišnjim putovanjem, npr. prošle godine je to bio put u Šri Lanku na 7 dana. Dodatno me motiviše rad sa timom sastavljenim od grupe ambicioznih i profesionalnih indivudalaca koji pored svojih znanja, svojom energijom i humorom čine okruženje prijatnim za rad

Prikaži više
Bojana Krstić

Bojana Krstić

Deputy Director of Holycode

Holycode-u sam se pridružila 2015. godine, i to kao jedna od tadašnjih sedmoro zaposlenih. Bilo je zaista izazovno i uzbudljivo rasti u sve veći tim i, uglavnom, uspešno savladavati prepreke na koje smo s vremenom nailazili. Moram priznati da su svi ti ljudi i situacije uticali na moje profesionalno, ali i lično usavršavanje i danas slobodno mogu reći da smo postali zajednica koja vrlo uspešno prati IT tržište i uspeva da se uhvati u koštac sa brojnim startap kompanijama iz Švajcarske, Nemačke, Holandije i Amerike. U ovom trenutku sarađujemo sa preko 50 inostranih klijenata, pri čemu je veliko zadovoljstvo naglastiti da našu zajednicu broji i više od 270 zaposlenih. Svaka individua čini Holycode prijatnim i inspirativnim mestom za rad. Upravo me ta Holy energija i dalje vodi i motiviše da u svom poslu pružim maksimum, verujući da je naposletku jedino bitno da volimo što smo tu, što imamo mogućnost da sarađujemo, zajedno napredujemo, družimo se i uživamo u svim pruženim benefitima.

Prikaži više
Uroš Pantović

Uroš Pantović

Scrum Master & Frontend Developer

U Holycode-u sam zaposlen od 2016. godine, gde radim na mestu frontend developera na online platformi za selidbe. Sa sjajnim timom kolega i menadžmenta, imao sam prilike da radim sa poslednjim tehnologijama, kao i da se moje, ali i ideje mojih kolega uvažavaju i implementiraju. To je stvorilo jednu profesionalnu ali i porodičnu atmosferu u timu, koja nas gura da sve više napredujemo. Vremenom sam postao zainteresovan za poboljšanje organizacije posla u okviru tima, tako da sam napredovao u smeru Scrum Mastera. Da bi sve funkcionisalo bez problema, Holycode se maksimalno potrudio da nam obezbedi najbolju opremu, savremen radni prostor, i sve što je potrebno da nam boravak na poslu bude veoma prijatan.

Prikaži više

Proces selekcije

Poslovi

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 01.06.2021.
5

Software Test Engineer

Preporučujem
Pozitivno

Odlična radna atmosfera, super tim i super projekat. Dobra oprema, odlična organizacija i podrška zaposlenima u svakom smislu ( administrativno, tehnički itd.)

Zamerke

Nemam zamerke

Potvrđen korisnik
  • Marko R.
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen Manje od jedne godine
0

Ove informaciju su mi korisne

Iskustvo · 15.01.2021.
4

Tech Lead

Preporučujem
Pozitivno

- Direktno pregovaranje sa klijentima o uslovima rada
- Rad na zanimljivim projektima sa svezim tehnologijama
- Start-up zajednica / klijenti i mnogi zanimljivi projekti
- Mnogi sitni znaci paznje poput majica poklona i sl
- Prijatna i prijateljska atmosfera

Zamerke

- Ne postoji "bench"
- Promena projekta u okviru kompanije je gotovo ravna promeni posla
- "Kako klijent kaze" stvar koji je nekada previse mek
- Nejasne interne procedure

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
0

Ove informaciju su mi korisne

Iskustvo · .
Iskustvo · .
Intervju · .

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1133

QA Specialist 3 plate

MIN
300
PROSEK
1133
MEDIJANA
1100
MAX
2000

Prosečna neto plata

1874

Software Developer 9 plata

MIN
750
PROSEK
1874
MEDIJANA
2120
MAX
2700

Prosečna neto plata

2567

Software Engineer 3 plate

MIN
2000
PROSEK
2567
MEDIJANA
2700
MAX
3000

Prosečna neto plata

3500

Technical Lead 1 plata

MIN
3500
PROSEK
3500
MEDIJANA
3500
MAX
3500

Prosečna neto plata

750

Test Engineer 1 plata

MIN
750
PROSEK
750
MEDIJANA
750
MAX
750

APR