O kompaniji
23
Iskustva
26
Plate
13
Poslovi
Holycode d.o.o. logo

Holycode d.o.o.

4.6

Iskustva

4.6 100%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

4.4

Balans karijera-privatni život

4.8

Timska atmosfera

4

Zadovoljstvo projektima

4.5

Mogućnost napredovanja

3.6
Iskustvo
25.01.2023
4 Preporučuje

software engineer

Trenutno na praksi Manje od jedne godine

Pozitivno

Rad od kuce i fleksibilno radno vreme Placeno bolovanje mesec dana Stvarno puno raznih bonusa Fit pas I Moje omiljeno ,zona za odmor i relaksaciju u firmi

Zamerke

Klijenti su uglavnom iz Amerike tako da se radi po njihovom vremenu,sto nama bas i nije savrseno Predugi i precesti sastanci Jer su kolege isto tako uglavnom stranci sve ide malo sporije

Tehnologije

Java Python Ruby Ruby on Rails
Korisno? 0
Intervju
27.12.2022

Java Internship(Tim Neon)

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvo razgovor sa HR-om,gdje sam dobio informacije o firmi. Nakon toga je slijedio tehnicki intervju sa team lead-om. Razgovor je bio opusten, pricali smo o nekom osnovama, nije bilo coding zadatka nego samo razgovor. Kada nisam bio na pravom putu, naveo bi me. Izabrali su drugog kandidata, ali svakako je bio super proces, takodje su postovali rokove obavjestavanje sto su navodili.

Pitanja sa intervjua

  • Koncepti OOP
  • HTTP Protokol
  • LinkedList vs ArrayList
Korisno? 0
Iskustvo
29.08.2022
5

Lead Software engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Projekti su raznovrsni i izazovni. Klijenti su baš velika svetska imena. Drugarski odnos između menadžmenta i zaposlenih, moguća svaka vrsta dogovora. Zaposleni učestvuju u podeli dobiti. Radna atmosfera gde mogu da budem potpuno produktivan, dobra oprema, svi voljni da pomognu. Odlični uslovi, vrlo ozbiljan pristup poslu. Sertifikacija, zanimljivi projekti, veliki klijenti. Sve zavisi od tebe, postoji puno potencijala i usmerenja karijere. Ne radi se prekovremeno, vikendima i na praznike. Godišnji bonusi, podela dobiti kompanije. Mogućnost da postaneš partner, kancelarije se nalaze u Master centru. Besplatni termini za sport, itd.

Zamerke

Korisno? 1
Iskustvo
26.05.2022
Potvrđen Linkedin identitet
4 Preporučuje

Fullstack software engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Holycode kao posrednička firma je super. Super ljudi, besplatan ručak petkom u restoranu u zgradi firme, 25 dana odmora, do 30 dana 100% plaćenog bolovanja godišnje.

Zamerke

Loš klijent, ponajviše menadžment deo sa kojima nema puno mesta za dogovaranje. Teško je promeniti klijenta za koga inicijalno krenete da radite, sa Holycode strane nema previše angažmana da se ljudi prebace kod drugog klijenta kad nisu zadovoljni pa je to jedan od češćih uzroka odlazaka iz firme.

Korisno? 3
Iskustvo
09.02.2022
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Java Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Intervju proces je bio dosta brz, imaju odlican HR tim koji jako brzo odgovara na sva pitanja. Kompanija ima specijalan rad sa klijentima koji ti omogucava da direktno sa klijentom pregovaras o plati.

Zamerke

Dosta negativnih stvari koje su bile prisutne u pocetku su u medjuvremenu resene. Najveca stvar su bile prostorije koje su bile jako lose organizovane ali u medjuvremenu kompanija se preselila i nove prostorije su resile dosta problema. Od preseljenja HR dosta vise paznje obraca na nase probleme i relativno se brzo resavaju. Nemam negativnih iskustava u kompaniji.

Korisno? 0