Holycode d.o.o. logo

Holycode d.o.o.

Naša priča počinje novembra 2014. godine , formiranjem prvog razvojnog tima koji će raditi za klijentsku kompaniju iz Srednje Evrope. Godine su pokazale, da pored prvog klijenta, koji i danas radi sa nama, Holycode zavređuje poverenje još 50 kompanija iz Srednje Evrope, za čije potrebe formira timove, koji uspešno realizuju njihove projekte. Danas, mi smo jedna velika porodica, koja svakodnevno raste i isporučuje najbolja softverska rešenja za potrebe klijentskih kompanija.

Kontakt

Jurija Gagarina 12, Beograd
alt
alt

O nama

Holycode je srpska IT kompanija, osnovana krajem 2014. godine, sa sedištem u Beogradu, specijalizovana u pružanju nearshore usluga za internacionalne klijente, sa kojima dugoročno održavamo veoma otvoreno i transparentno partnerstvo. Formiramo timove koji izrađuju softverska rešenja za potrebe klijentskih kompanija. Naša misija jeste organizacija razvojnih timova, koji rade samo za jednog klijenta, puno radno vreme.

Klijenti sa kojima sarađujemo su mahom start -upovi iz centralne Evrope, koji se bave inovativnim delatnostima i za izradu softverskih rešenja koriste najnovije tehnologije. Upravo to je jedna od stvari kojima se Holycode ponosi, a istovremeno, rad na najnovijim tehnologijama predstavlja veliki profesionalni izazov za sve naše zaposlene.

Uz deljenje zajedničke strasti prema IT-u i uz specifičan poslovni model, naši inženjeri pretvaraju start-up ideje u projekte i isporučujemo visoko kvalitetna rešenja koristeći savremene procese rada. Inženjeri iz naših timova imaju konstantan kontakt sa kolegama iz inostranstva i aktivno učestvuju u procesima donošenja odluka. Njihove ideje se implementiraju na projektima i imaju važnu ulogu pri kreiranju i usavršavanju proizvoda.

Holycode servisira sve obaveze koje se tiču što boljih uslova rada, ali i aktivno učestvuje u komunikaciji između zaposlenog i klijenta, pruža svaku vrstu podrške istoj, kako bi naši inženjeri bili što fokusiraniji i rasterećeniji pri obavljanju svakodnevnih poslovnih aktivnosti.

Holycode zajednicu čini 50 timova, sačinjenih od 270 vrednih ljudi, sa različitih polova tehnološkog spektra.

 

 

Tech stack

Beneficije

Budžet za stručno usavršavanje

Fleksibilno radno vreme

Rad od kuće

Časovi stranih jezika

Budžet za dodatnu opremu

Termini za sportske aktivnosti

25 slobodnih dana

Bonusi za preporuke

Tim bildinzi

100% plaćeno bolovanje prvih mesec dana

Holy loyalty card

Holyodmor

Kupovina na rate

Pokloni za bebe

Novogodišnji program i pokloni za decu

Fun & Games zone

Naši ljudi

Bojana Krstić

Bojana Krstić

Deputy Director of Holycode

Holycode-u sam se pridružila 2015. godine, i to kao jedna od tadašnjih sedmoro zaposlenih. Bilo je zaista izazovno i uzbudljivo rasti u sve veći tim i, uglavnom, uspešno savladavati prepreke na koje smo s vremenom nailazili. Moram priznati da s...

Prikaži više
Uroš Pantović

Uroš Pantović

Scrum Master & Frontend Developer

U Holycode-u sam zaposlen od 2016. godine, gde radim na mestu frontend developera na online platformi za selidbe. Sa sjajnim timom kolega i menadžmenta, imao sam prilike da radim sa poslednjim tehnologijama, kao i da se moje, ali i ideje mojih kolega ...

Prikaži više
Branislav Latinović

Branislav Latinović

QA Lead

U Holycode-u sam zaposlen od februara 2015. godine, gde radim na poziciji QA Lead-a, za kompaniju koja se bavi digitalizacijom osiguranja, tj. pruzanja white label resenja za klijente koje bi obuhvatalo sve njihove potrebe (i sa klijentske i sa korisn...

Prikaži više

Oglasi za posao (35)

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 09.02.2022.
Pozitivno iskustvo

Python developer

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Tehnicki intervju za MindNow tim sa CEO-om je bio vrlo sadrzajan i inspirativan, preko algoritama i struktura, baza, mreza, pythona... Bas zanimljiva diskusija i moj do sada najzanimljiviji intervju za posao ikada. Nakon toga se dobije django/python task i na jos jednom intervjuu sa tim lidom iz Srbije se prolazi kroz kod.

0
Intervju · 20.11.2021.
Negativno iskustvo

Tehnička podrška

Bez ponude za posao

Intervju veoma lak

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Premlada neiskusna HR bez ikakvog tehničkog znanja.

Pitanja sa intervjua
  • Pa posle pitanja o plati svi ostali odgovori im nisu bili bitni
0
Iskustvo · 25.01.2021
2

Team Lead

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Okej atmosfera, okej kolege.

Zamerke

Previse rodbinskih odnosa, oprema se nabavlja preko rodjaka (i onda se na nju ceka nerealno dugo), preference za ljude iz Cacka, reklame zaposlenima da kupuju namestaj kod brata od tetke i slicne fore. Nema adekvatne tehnicke podrske, itd.

4
Intervju · 15.01.2021.
Pozitivno iskustvo

Tech Lead

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces se odvija u 3 kruga: - HR intervju - Projektni Intervju sa klijentom (tehnicki zadatak ~7 dana rok) - Tehnicki intervju i review zadatka Generalno sve tece brzo i glatko.

2
Intervju · 10.11.2020.
Pozitivno iskustvo

Medior Full-Stack Developer

Bez ponude za posao

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

1. krug: 30min razgovor sa HR-om gde ti on/ona ukratko da vise detalja o poziciji i o samoj kompaniji. Bilo je jako prijatno. Nakon tog razgovora ide razgovor sa predstavnikom kompanije za koju konkurises, pitanja su bila tehnicka ali opsta, nije se ulazilo u detalje nekih implementacija vec generalno da se vidi kako razmisljas...

Pitanja sa intervjua
  • Sta je TDD?
0

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1100

QA Specialist 4 plate

MIN
300
PROSEK
1100
MEDIJANA
1050
MAX
2000

Prosečna neto plata

2006

Software Developer 11 plata

MIN
750
PROSEK
2006
MEDIJANA
2120
MAX
3000

Prosečna neto plata

2567

Software Engineer 3 plate

MIN
2000
PROSEK
2567
MEDIJANA
2700
MAX
3000

Prosečna neto plata

3500

Technical Lead 1 plata

MIN
3500
PROSEK
3500
MEDIJANA
3500
MAX
3500

Prosečna neto plata

750

Test Engineer 1 plata

MIN
750
PROSEK
750
MEDIJANA
750
MAX
750

APR