Holycode d.o.o.

Naša priča počinje novembra 2014. godine , formiranjem prvog razvojnog tima koji će raditi za klijentsku kompaniju iz Srednje Evrope. Godine su pokazale, da pored prvog klijenta, koji i danas radi sa nama, Holycode zavređuje poverenje još 50 kompanija iz Srednje Evrope, za čije potrebe formira timove, koji uspešno realizuju njihove projekte. Danas, mi smo jedna velika porodica, koja svakodnevno raste i isporučuje najbolja softverska rešenja za potrebe klijentskih kompanija.

Kontakt

Jurija Gagarina 12, Beograd
alt
alt

O nama

Holycode je srpska IT kompanija, osnovana krajem 2014. godine, sa sedištem u Beogradu, specijalizovana u pružanju nearshore usluga za internacionalne klijente, sa kojima dugoročno održavamo veoma otvoreno i transparentno partnerstvo. Formiramo timove koji izrađuju softverska rešenja za potrebe klijentskih kompanija. Naša misija jeste organizacija razvojnih timova, koji rade samo za jednog klijenta, puno radno vreme.

Klijenti sa kojima sarađujemo su mahom start -upovi iz centralne Evrope, koji se bave inovativnim delatnostima i za izradu softverskih rešenja koriste najnovije tehnologije. Upravo to je jedna od stvari kojima se Holycode ponosi, a istovremeno, rad na najnovijim tehnologijama predstavlja veliki profesionalni izazov za sve naše zaposlene.

Uz deljenje zajedničke strasti prema IT-u i uz specifičan poslovni model, naši inženjeri pretvaraju start-up ideje u projekte i isporučujemo visoko kvalitetna rešenja koristeći savremene procese rada. Inženjeri iz naših timova imaju konstantan kontakt sa kolegama iz inostranstva i aktivno učestvuju u procesima donošenja odluka. Njihove ideje se implementiraju na projektima i imaju važnu ulogu pri kreiranju i usavršavanju proizvoda.

Holycode servisira sve obaveze koje se tiču što boljih uslova rada, ali i aktivno učestvuje u komunikaciji između zaposlenog i klijenta, pruža svaku vrstu podrške istoj, kako bi naši inženjeri bili što fokusiraniji i rasterećeniji pri obavljanju svakodnevnih poslovnih aktivnosti.

Holycode zajednicu čini 50 timova, sačinjenih od 270 vrednih ljudi, sa različitih polova tehnološkog spektra.

 

 

Tech stack

Java Spring Spring Boot JEE Hibernate JavaScript TypeScript AngularJS ReactJS Vuejs NodeJS Nuxtjs Babeljs Ionic React Native PHP Symfony Laravel Lumen Ruby on Rails Android iOS Swift Kotlin .NET C# Flutter Salesforce Python Django Flusk Golang Kubernetes Docker Data Science Embedded C/C++ Cypress Selenium

Beneficije

Budžet za stručno usavršavanje

Fleksibilno radno vreme

Rad od kuće

Časovi stranih jezika

Budžet za dodatnu opremu

Termini za sportske aktivnosti

25 slobodnih dana

Bonusi za preporuke

Tim bildinzi

100% plaćeno bolovanje prvih mesec dana

Holy loyalty card

Holyodmor

Kupovina na rate

Pokloni za bebe

Novogodišnji program i pokloni za decu

Fun & Games zone

Naši ljudi

Bojana Krstić

Bojana Krstić

Deputy Director of Holycode

Holycode-u sam se pridružila 2015. godine, i to kao jedna od tadašnjih sedmoro zaposlenih. Bilo je zaista izazovno i uzbudljivo rasti u sve veći tim i, uglavnom, uspešno savladavati prepreke na koje smo s vremenom nailazili. Moram priznati da s...

Prikaži više
Uroš Pantović

Uroš Pantović

Scrum Master & Frontend Developer

U Holycode-u sam zaposlen od 2016. godine, gde radim na mestu frontend developera na online platformi za selidbe. Sa sjajnim timom kolega i menadžmenta, imao sam prilike da radim sa poslednjim tehnologijama, kao i da se moje, ali i ideje mojih kolega ...

Prikaži više
Branislav Latinović

Branislav Latinović

QA Lead

U Holycode-u sam zaposlen od februara 2015. godine, gde radim na poziciji QA Lead-a, za kompaniju koja se bavi digitalizacijom osiguranja, tj. pruzanja white label resenja za klijente koje bi obuhvatalo sve njihove potrebe (i sa klijentske i sa korisn...

Prikaži više

Oglasi za posao (23)

Iskustva o radu i sa intervjua (21)

Opšti utisak i preporuka

4.2
100%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

4

Balans karijere i privatnog života

4.8

Timska atmosfera

4

Zadovoljstvo projektima

5

Mogućnost napredovanja

3.5

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 29.08.2022.

Lead Software engineer

Opšti utisak

5
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Projekti su raznovrsni i izazovni. Klijenti su baš velika svetska imena. Drugarski odnos između menadžmenta i zaposlenih, moguća svaka vrsta dogovora. Zaposleni učestvuju u podeli dobiti. Radna atmosfera gde mogu da budem potpuno produktivan, dobra oprema, svi voljni da pomognu. Odlični uslovi, vrlo ozbiljan pristup poslu....

0
Iskustvo · 26.05.2022.

Fullstack software engineer

Opšti utisak

4
Preporučuje
Potvrđen Linkedin identitet
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Holycode kao posrednička firma je super. Super ljudi, besplatan ručak petkom u restoranu u zgradi firme, 25 dana odmora, do 30 dana 100% plaćenog bolovanja godišnje.

Zamerke

Loš klijent, ponajviše menadžment deo sa kojima nema puno mesta za dogovaranje. Teško je promeniti klijenta za koga inicijalno krenete da radite, sa Holycode strane nema previše angažmana da se ljudi prebace kod drugog klijenta kad nisu zadovoljni pa je to jedan od češćih uzroka odlazaka iz firme.

1
Iskustvo · 09.02.2022.

Java Software Developer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Potvrđen Linkedin identitet
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Intervju proces je bio dosta brz, imaju odlican HR tim koji jako brzo odgovara na sva pitanja. Kompanija ima specijalan rad sa klijentima koji ti omogucava da direktno sa klijentom pregovaras o plati.

Zamerke

Dosta negativnih stvari koje su bile prisutne u pocetku su u medjuvremenu resene. Najveca stvar su bile prostorije koje su bile jako lose organizovane ali u medjuvremenu kompanija se preselila i nove prostorije su resile dosta problema. Od preseljenja HR dosta vise paznje obraca na nase probleme i relativno se brzo resavaju....

0
Intervju · 09.02.2022.

Python developer

Pozitivno iskustvo

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Tehnicki intervju za MindNow tim sa CEO-om je bio vrlo sadrzajan i inspirativan, preko algoritama i struktura, baza, mreza, pythona... Bas zanimljiva diskusija i moj do sada najzanimljiviji intervju za posao ikada. Nakon toga se dobije django/python task i na jos jednom intervjuu sa tim lidom iz Srbije se prolazi kroz kod.

0
Iskustvo · 01.06.2021.

Software Test Engineer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Potvrđen Linkedin identitet

Marko R.

Trenutno zaposlen/a Manje od jedne godine
Pozitivno

Odlična radna atmosfera, super tim i super projekat. Dobra oprema, odlična organizacija i podrška zaposlenima u svakom smislu ( administrativno, tehnički itd.)

Zamerke

Nemam zamerke

0

Plate (25)

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1100

QA Specialist 4 plate

MIN
300
PROSEK
1100
MEDIJANA
1050
MAX
2000

Prosečna neto plata

2048

Software Developer 12 plata

MIN
750
PROSEK
2048
MEDIJANA
2260
MAX
3000

Prosečna neto plata

2532

Software Engineer 6 plata

MIN
1600
PROSEK
2532
MEDIJANA
2546
MAX
3500

Prosečna neto plata

3500

Technical Lead 1 plata

MIN
3500
PROSEK
3500
MEDIJANA
3500
MAX
3500

Prosečna neto plata

750

Test Engineer 1 plata

MIN
750
PROSEK
750
MEDIJANA
750
MAX
750

Prosečna neto plata

3200

UX/UI Designer 1 plata

MIN
3200
PROSEK
3200
MEDIJANA
3200
MAX
3200

APR