Hotel Putnik Beograd d.o.o.

Hotel Putnik Beograd d.o.o.

Kontakt

Adresa Palmira Toljatija 9, 11070 Novi Beograd - Novi Beograd, Srbija
PIB 105930035
MB 20494298
Predstavništvo Palmira Toljatija 9, 11070 Novi Beograd - Novi Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Hotel Putnik Inn poseduje dve prostrane, funkcionalne i moderno opremljene sale prilagodljive svim tipovima događaja. Obe sale su osvetljene dnevnom svetlošću, što je čest preduslov za mnoge događaje.  U Hotelu Putnik uspešno se organizuju brojni poslovni i privatni događaji: konferencije, seminari, sastanci, svadbe, rođendani…

Privatan parking je na raspolaganju uz doplatu i shodno zauzeću.


Raznovrsna i svačijim ukusima prilagođena hrana je, pored ljubaznosti i profesionalizma osoblja, zaštitini znak ovog hotela. Time je zainteresovanima omogućeno da po pristupačnim cenama upotpune svoj događaj privlačnom i, pre svega, ukusnom hranom.

Beogradski Putnik Inn Belgrade je modernog dizajna, uređen po svetskim standardima. Nalazi se u središtu poslovnih centara, na svega 15 kilometara od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, 6 kilometara od centra grada, 5 kilometara od autobuske i železničke stanice i oko 7 kilometara od Beogradskog sajma.

U neposrednoj blizini hotela se nalazi zemunsko milenijumsko zdanje, tvrđava Gardoš, opera-teatar Madlenianum i Dunavski kej. Beogradska tvrđava, Kalemegdanski park, Narodni muzej i pozorište i pešačka zona Knez Mihajlova ulica su samo neke od znamenitosti Beograda u okolini hotela koje treba videti. Pored toga. naš hotel je idealno mesto za prenoćište za sve one koji bi da osete čari noćnog života na beogradskim splavovima, jer udaljen samo nekoliko minuta od njih.

 

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv HOTEL PUTNIK BEOGRAD
Poslovni naziv HOTEL PUTNIK BEOGRAD DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 5510 - Hoteli i sličan smeštaj
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Palmira Toljatija 9, 11070 Novi Beograd - Novi Beograd, Srbija
Datum osnivanja 22.01.2009.
PIB 105930035
MB 20494298
Zakonski zastupnici
Manuel Adrović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu