O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Hotel Putnik Beograd d.o.o. logo

Hotel Putnik Beograd d.o.o.

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

Hotel Putnik Inn poseduje dve prostrane, funkcionalne i moderno opremljene sale prilagodljive svim tipovima događaja. Obe sale su osvetljene dnevnom svetlošću, što je čest preduslov za mnoge događaje.  U Hotelu Putnik uspešno se organizuju brojni poslovni i privatni događaji: konferencije, seminari, sastanci, svadbe, rođendani…

Privatan parking je na raspolaganju uz doplatu i shodno zauzeću.


Raznovrsna i svačijim ukusima prilagođena hrana je, pored ljubaznosti i profesionalizma osoblja, zaštitini znak ovog hotela. Time je zainteresovanima omogućeno da po pristupačnim cenama upotpune svoj događaj privlačnom i, pre svega, ukusnom hranom.

Beogradski Putnik Inn Belgrade je modernog dizajna, uređen po svetskim standardima. Nalazi se u središtu poslovnih centara, na svega 15 kilometara od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, 6 kilometara od centra grada, 5 kilometara od autobuske i železničke stanice i oko 7 kilometara od Beogradskog sajma.

U neposrednoj blizini hotela se nalazi zemunsko milenijumsko zdanje, tvrđava Gardoš, opera-teatar Madlenianum i Dunavski kej. Beogradska tvrđava, Kalemegdanski park, Narodni muzej i pozorište i pešačka zona Knez Mihajlova ulica su samo neke od znamenitosti Beograda u okolini hotela koje treba videti. Pored toga. naš hotel je idealno mesto za prenoćište za sve one koji bi da osete čari noćnog života na beogradskim splavovima, jer udaljen samo nekoliko minuta od njih.

 

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod