Humanity d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Humanity d.o.o.

  (21 utisak)
77% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.8
beneficije

3.8
mogućnost napredovanja

4.2
balans između karijere i privatnog života

Software Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Pozitivno i podsticajno radno okruženje, odličan tim! Veliki broj benefita - fleksibilno radno vreme, remote, Fit Pass, privatno zdravstveno, ručak, treninzi, konferencije.
Zamerke kompaniji
Ponekad može da bude suviše brzo, da se dosta stvari pokrene istovremeno. U poslednje vreme je i u tom aspektu mnogo bolji balans.
preporučujem
utisak postavljen: 10.05.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

PHP programer

Zoran D., Beograd
bez ponude za posao
Intervju težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prijavio sam se preko HelloWorld-a, nakon par dana kontaktirao me HR sa informacijom da sam prošao prvu fazu selekcije. Dala mi je zadatak da ga uradim od kuće u roku od 5 dana. Zadatak je bio da napravim PHP modul za upravljanje godišnjim odmorima radnika. Po meni zadatak je bio odličan za tesitranje OOP veština i pisanje SQL upita. Tražili su da se koristi čist PHP bez ikakvog frejmvorka. Nakon što sam zadatak uradio i okačio ga na GitHub javio sam se HR-u. Posle par dana javila mi je da su zadovoljni mojim rešenjem i pozvali su me na intervju u prostorije kompanije. Prvi deo intervjua je bio sa HR-om i trajao je 45 minuta. Devojka je bila jako ljubazna i profesionalna. Pričala je o kompaniji i proizvodu koji razvijaju. Posle mi je postavljala pitanja tipa "Koji je tvoj najveći uspeh?" ili "Kako te kolege doživljavaju?". Pričali smo zatim na engleskom kako bi testirala moje poznavanje engleskog jezika. Sve u svemu po meni jako prijatan i uspešan deo intervjua. Nakon toga je trebao da usledi tehnički deo intervjua sa 2 programera. Pošto su vrata bila otvorena nakon što je izašla, čuo sam ih kako kažu "Sad ćemo da ga k****o". Jako neprofesionalno i nekulturno. Intervju sa njima je bio sve samo ne uspešan. Prvo su mi zamerili što sam pisao kod koristeći PHP 5, a ne 7, iako u zadatku nigde nisu naveli da je potrebna sintaksa 7ce. Nakon toga su me rešetali pitanjima, tipa "Da li si koristio ovaj API?", "Da li si koristio ovu biblioteku?", itd. Za većinu toga nikada nisam čuo, ni pre, ni posle. Pored toga svaki put, nakon mog negativnog odgovora bi usledilo pametovanje tipa, "Pa kako ne znaš, znaš to je za ovo, koristi se ovde". Sve u svemu jako neprijatno. Nakon završetka intervjua, pokazali su mi na brzinu prostorije kompanije, i uputili me na izlaz. 10ak dana posle intervjua javili su mi da nisam primljen jer su odlučili da u ovom trenutku ne nastavljaju dalje sa procesom selekcije, pre svega zbog tehničkih zahteva pozicije. Po meni jako neprofesionalna kompanija koja više liči na igraonicu.

utisak sa intervjua postavljen: 16.11.2017.

BI Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije se sastojao iz 3 kruga. HR, tehnički i sa Team Lead-om iz Amerike. Vrlo profesionalan odnos prilikom sva tri kruga, obaveštavanje o daljim koracima na vreme. Sve u svemu, samo pozitivni utisci.

utisak sa intervjua postavljen: 24.06.2017.

Development Support Engineer

Mladen T., Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Test inteligencije i ličnosti, nakon toga HR intervju u firmi. Jako lep ambijent i prijatna atmosfera. Nakon HR intervju-a dobio sam tehnički zadatak koji nisam baš najbolje uradio, zbog čega sam odbijen. Sve u svemu dobro iskustvo i ok utisak.

utisak sa intervjua postavljen: 05.06.2017.

Senior Software Engenieer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Radio test koji nisu ni gledali zbog tehnikalije koja nije ni greška, nisu umeli da vide tu banalnost i pored raznih otežavajućih okolnosti prosuli priču o produkciji. Jako loš prinicip selekcije što odmah govori o tome kakav je odnos prema zaposlenima, što se vidi i iz nebotovskih komentara.

utisak sa intervjua postavljen: 05.05.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Humanity je IT firma koja proizvodi workforce softver. Naša platforma objedinjuje upotrebljivost, pametan dizajn i prilagođene funkcije koje menadžerima i zaposlenima daju slobodu da se bolje organizuju i ostanu povezani putem rastućeg broja naših funkcionalnosti.

Sa sedištem u San Francisku i kancelarijama širom sveta, povezuje nas kultura koja promoviše transparentnost, pouzdanost u saradnji i odnosu sa korisnicima i ono na šta smo najviše ponosni - strast prema poslu, učenju i našem timu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

SaaS Engineering Manager

Beograd  • Rok: 06.07.2018

Humanity d.o.o.: SaaS Engineering Manager. A creative and talented cross functional team of 8-12 engineers. Other Agile team leaders including Product and Engineering Managers. How do you know if you’re right for the role... (pročitaj oglas)

Front End Developer (Javascript/React)

Beograd

3+ years of relevant experience with modern JavaScript frameworks, preferably React. Demonstrable experience in developing interactive, single page web applications; apps with complex logic; lots of usage and no tolerance for errors... (pročitaj oglas)

Senior iOS Developer

Beograd

2+ years of experience in development of iOS applications; Strong knowledge of Swift programming language and Cocoa Touch framework; Strong knowledge of JSON / PLIST and of multithreaded applications development... (pročitaj oglas)

Senior Software Product Owner

Beograd

Be passionate about creating fantastic products, and show a good instinct for product direction. Take full responsibility for the product delivery and quality... (pročitaj oglas)

Junior Software Engineer

Beograd

Graduate degree in Computer Science or related field (ETF, FON, PMF, RAF, etc.); Excellent understanding and basic knowledge of PHP and/or Java; Advanced knowledge of English (both written and verbal)... (pročitaj oglas)

Senior Front End Developer (Javascript / React)

Beograd

3+ years of relevant experience with modern JavaScript frameworks, preferably React. Demonstrable experience in developing interactive, single page web applications; apps with complex logic; lots of usage and no tolerance for errors... (pročitaj oglas)

Senior PHP Developer

Beograd

Strong experience interacting with MySQL database systems through abstraction layer (in addition to the ability to write raw SQL queries)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HUMANITY
Adresa
Kneginje Zorke 25-27, Beograd-Vraćar
Datum osnivanja
19.08.2014.
PIB
108636717
Matični broj
21038920
Poslovni naziv
Privredno društvo HUMANITY DOO Beograd-Vračar
Delatnost kompanije
8299 Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milan Petrović - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija