Humanity

Arhivirani utisci o kompaniji Humanity

Recenzije starije od 2 godine

Junior Graphic Designer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Dopada mi se firma, njen ambijent, lokacija, kao i mnoge pogodnosti koje ista nudi. HR i njena koleginica dizajnerka su bile prijatne i veoma ljubazne.

Software Developer

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Pozitivno i podsticajno radno okruženje, odličan tim! Veliki broj benefita - fleksibilno radno vreme, remote, Fit Pass, privatno zdravstveno, ručak, treninzi, konferencije.
Zamerke kompaniji
Ponekad može da bude suviše brzo, da se dosta stvari pokrene istovremeno. U poslednje vreme je i u tom aspektu mnogo bolji balans.
preporučujem

PHP programer

Zoran D., Beograd
bez ponude za posao
Intervju težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prijavio sam se preko HelloWorld-a, nakon par dana kontaktirao me HR sa informacijom da sam prošao prvu fazu selekcije. Dala mi je zadatak da ga uradim od kuće u roku od 5 dana. Zadatak je bio da napravim PHP modul za upravljanje godišnjim odmorima radnika. Po meni zadatak je bio odličan za tesitranje OOP veština i pisanje SQL upita. Tražili su da se koristi čist PHP bez ikakvog frejmvorka. Nakon što sam zadatak uradio i okačio ga na GitHub javio sam se HR-u. Posle par dana javila mi je da su zadovoljni mojim rešenjem i pozvali su me na intervju u prostorije kompanije. Prvi deo intervjua je bio sa HR-om i trajao je 45 minuta. Devojka je bila jako ljubazna i profesionalna. Pričala je o kompaniji i proizvodu koji razvijaju. Posle mi je postavljala pitanja tipa "Koji je tvoj najveći uspeh?" ili "Kako te kolege doživljavaju?". Pričali smo zatim na engleskom kako bi testirala moje poznavanje engleskog jezika. Sve u svemu po meni jako prijatan i uspešan deo intervjua. Nakon toga je trebao da usledi tehnički deo intervjua sa 2 programera. Pošto su vrata bila otvorena nakon što je izašla, čuo sam ih kako kažu "Sad ćemo da ga k****o". Jako neprofesionalno i nekulturno. Intervju sa njima je bio sve samo ne uspešan. Prvo su mi zamerili što sam pisao kod koristeći PHP 5, a ne 7, iako u zadatku nigde nisu naveli da je potrebna sintaksa 7ce. Nakon toga su me rešetali pitanjima, tipa "Da li si koristio ovaj API?", "Da li si koristio ovu biblioteku?", itd. Za većinu toga nikada nisam čuo, ni pre, ni posle. Pored toga svaki put, nakon mog negativnog odgovora bi usledilo pametovanje tipa, "Pa kako ne znaš, znaš to je za ovo, koristi se ovde". Sve u svemu jako neprijatno. Nakon završetka intervjua, pokazali su mi na brzinu prostorije kompanije, i uputili me na izlaz. 10ak dana posle intervjua javili su mi da nisam primljen jer su odlučili da u ovom trenutku ne nastavljaju dalje sa procesom selekcije, pre svega zbog tehničkih zahteva pozicije. Po meni jako neprofesionalna kompanija koja više liči na igraonicu.

BI Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije se sastojao iz 3 kruga. HR, tehnički i sa Team Lead-om iz Amerike. Vrlo profesionalan odnos prilikom sva tri kruga, obaveštavanje o daljim koracima na vreme. Sve u svemu, samo pozitivni utisci.

Development Support Engineer

Mladen T., Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Test inteligencije i ličnosti, nakon toga HR intervju u firmi. Jako lep ambijent i prijatna atmosfera. Nakon HR intervju-a dobio sam tehnički zadatak koji nisam baš najbolje uradio, zbog čega sam odbijen. Sve u svemu dobro iskustvo i ok utisak.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška