Hybrid IT SolutionsNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Hybrid IT Solutions je startup kompanija. Nalazi se u dva grada, u Novom Sadu, koji je i HQ-razvojni centar i Amsterdamu, koji je poslovni centar.

Timovi su podeljeni, ali je komunikacija fleksibilna i uvek dostupna. U modernom poslovnom prostoru, u Park city-ju nude rad u firmi, velike projekte u okviru postojećih razvojnih timova klijenata, u opuštenoj atmosferi i fleksibilnoj strukturi, uz dobru muziku, stojeće stolove i ergonomske stolice, gde su svaka sugestija i savet cenjeni i dobrodošli. Jedna stvar koju mogu garantovati je dobar provod.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HYBRIT
Adresa
Valentina Vodnika 21a, Novi Sad
Datum osnivanja
11.1.2017
PIB
109854993
Matični broj
21255165
Poslovni naziv
HYBRIT DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Đorđe Ivković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija