Hybrid IT Solutions logo

Hybrid IT Solutions

Hybrid IT Solutions je firma koja je samo u poslednjih godinu porasla za čak 88%, i nastavlja da se širi. Nalazi se u dva grada, u Novom Sadu, koji je i HQ-razvojni centar; i u Amsterdamu, gde se nalazi poslovni centar. Osim velikog IT tima, od 2020. godine Hybrid IT je bogatiji za dva nova ogranka - Hybrid Technical, čiji tim čine arhitekte i inženjeri, i Hybrid Digital koji se bavi digitalnim marketingom. Svi zajedno čine Hybrid IT Solutions - tim na koji možeš da se osloniš.

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 1, Novi Sad, 21000 Srbija

O nama

Nas motiviše odgovornost, poverenje, kreativnost, kvalitet i autentičnost. Mi smo Hybrid IT, i postojimo od 2017. godine u Srbiji i Holandiji. Za samo 4 godine uspeli smo da oformimo tim od 77 zaposlenih i eksternih saradnika koji rade za naša tri Hybrid ogranka  – Hybrid IT, Hybrid Technical i Hybrid Digital. Osim autsorsinga softvera, bavimo se i autsorsingom usluga arhitekture i marketinga. Pored šarenolikosti profesija i industrija u kojima radimo, izdvaja nas i to što podržavamo razvoj mladih talenata, pa smo zbog toga pokrenuli našu Hybrid Full Stack praksu gde će mladi moći da steknu utisak kako je to raditi na pravim projektima. Bilo da ste senior, junior ili medior developer, arhitekta ili marketar, kod nas ste dobrodošli!

Naš IT ogranak se konstantno unapređuje i od tehnologija se koristi - Java, Spring, Scala, Python, Microsoft.NET, .NET core, Azure, RabbitMQ, Zookeeper, AWS, Google Cloud, Docker, Jenkins, AxonFramework, Kubernetes, Angular, JS, NodeJS, Vue i React.

Iskusne arhitekte i inženjeri iz našeg Technical ogranka nude široko znanje na mnogim poljima - od informacionog modelovanja zgrada (BIM), arhitektonskog dizajna, i 2D draftinga, do 3D modelinga i renderinga, i strukturalnog i mehaničkog dizajna; a Hybrid Digital koji se bavi digitalnim marketingom je tu kako bi našim klijentima pružio najbolje marketinške strategije i usluge u cilju poboljšanja njihovih biznisa.

Osim konstantnog usavršavanja i učenja, nudimo rad u izuzetno opuštenoj, pozitivnoj i zdravoj radnoj atmosferi. Naše lounge prostorije i prostorije za zabavu su uvek otvorene svima koji žele da naprave kratku pauzu od dnevnih taskova. Bitno nam je da svaki zaposleni bude maksimalno zadovoljan radom kod nas.

Mi smo u centru Novog Sada i naša terasa sa predivnim pogledom vas čeka za prvu jutarnju kafu. Rastemo, širimo se, i uvek smo voljni da upoznamo nove kvalitetne ljude sa kojima ćemo moći da razmenjujemo znanje i iskustva. Ukoliko imaš bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nam pošalji mejl na contact@hybrid-it.rs.

Tech stack

Beneficije

Personalized benefits

Because we are all different.

Flexible working hours

We know you have your private life.

Home office

Whenever.

Flat hierarchy

So we can hear your voice.

Knowledge sharing

We will teach you everything we know.

Self-organizing

We trust you.

Educational budget

For your growth.

Top-notch hardware

To bring out your highest perfomance.

Poslovi

Novi Sad

10.09.2021.

Istekao

Novi Sad

02.09.2021.

Istekao

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Plate

Prosečna neto plata

1500

Software Developer 1 plata

MIN
1500
PROSEK
1500
MEDIJANA
1500
MAX
1500

APR