Upoznaj kompaniju

Hybrid IT Solutions

Hybrid IT Solutions
10 osoba prati ovu kompaniju

Hybrid IT Solutions je firma koja je samo u poslednjih godinu porasla za čak 50%, i nastavlja da se širi. Nalazi se u dva grada, u Novom Sadu, koji je i HQ-razvojni centar; i u Amsterdamu, gde se nalazi poslovni centar.

Osim velikog IT tima, od 2020. godine Hybrid IT je bogatiji za dva nova ogranka - Hybrid Technical, čiji tim čine arhitekte i inženjeri, i Hybrid Digital koji se bavi digitalnim marketingom.

Svi zajedno čine Hybrid IT Solutions - tim na koji možeš da se osloniš.


Bulevar Mihajla Pupina 1, Novi Sad, 21000 Srbija
contact@hybrid-it.rs
: +38169662055
http://www.hybrid-it.rs/

O nama

Nas motiviše odgovornost, poverenje, kreativnost, kvalitet i autentičnost. Mi smo Hybrid IT, i postojimo od 2017. godine u Srbiji i Holandiji. Za samo 4 godine uspeli smo da oformimo tim od 77 zaposlenih i eksternih saradnika koji rade za naša tri Hybrid ogranka  – Hybrid IT, Hybrid Technical i Hybrid Digital. Osim autsorsinga softvera, bavimo se i autsorsingom usluga arhitekture i marketinga. Pored šarenolikosti profesija i industrija u kojima radimo, izdvaja nas i to što podržavamo razvoj mladih talenata, pa smo zbog toga pokrenuli našu Hybrid Full Stack praksu gde će mladi moći da steknu utisak kako je to raditi na pravim projektima. Bilo da ste senior, junior ili medior developer, arhitekta ili marketar, kod nas ste dobrodošli!

Naš IT ogranak se konstantno unapređuje i od tehnologija se koristi - Java, Spring, Scala, Python, Microsoft.NET, .NET core, Azure, RabbitMQ, Zookeeper, AWS, Google Cloud, Docker, Jenkins, AxonFramework, Kubernetes, Angular, JS, NodeJS, Vue i React.

Iskusne arhitekte i inženjeri iz našeg Technical ogranka nude široko znanje na mnogim poljima - od informacionog modelovanja zgrada (BIM), arhitektonskog dizajna, i 2D draftinga, do 3D modelinga i renderinga, i strukturalnog i mehaničkog dizajna; a Hybrid Digital koji se bavi digitalnim marketingom je tu kako bi našim klijentima pružio najbolje marketinške strategije i usluge u cilju poboljšanja njihovih biznisa.

Osim konstantnog usavršavanja i učenja, nudimo rad u izuzetno opuštenoj, pozitivnoj i zdravoj radnoj atmosferi. Naše lounge prostorije i prostorije za zabavu su uvek otvorene svima koji žele da naprave kratku pauzu od dnevnih taskova. Bitno nam je da svaki zaposleni bude maksimalno zadovoljan radom kod nas.

Mi smo u centru Novog Sada i naša terasa sa predivnim pogledom vas čeka za prvu jutarnju kafu. Rastemo, širimo se, i uvek smo voljni da upoznamo nove kvalitetne ljude sa kojima ćemo moći da razmenjujemo znanje i iskustva. Ukoliko imaš bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nam pošalji mejl na contact@hybrid-it.rs.

Pročitaj više

Tech stack

Java Spring Scala Python Microsoft.NET .NET core Azure RabbitMQ Zookeeper AWS Google Cloud Docker Jenkins AxonFramework Kubernetes Angular JS NodeJS Vue React RESTTassured Selenium Jasmine Karma

Beneficije

Personalized benefits Flexible working hours Home office Flat hierarchy Knowledge sharing Self-organizing Educational budget Top-notch hardware
Because we are all different.
We know you have your private life.
Whenever.
So we can hear your voice.
We will teach you everything we know.
We trust you.
For your growth.
To bring out your highest perfomance.

IT Insajder


Plate

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  1500 EUR / mesečno
  1500 1500

 • APR

  Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Hybrid IT Solutions sa kompanijom:


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška