O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Hypo Alpe Adria Leasing d.o.o. logo

Hypo Alpe Adria Leasing d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Grupa Hypo Alpe Adria je osnovana 1896. godine u Klagenfurtu, Austrija. U sastavu Grupe Hypo Alpe Adria posluju Grupa Hypo Alpe Adria Bank i Grupa Hypo Alpe Adria Leasing.

Grupa Hypo Alpe-Adria-Leasing je prisutna na skoro 50 lokacija i radi sa više od 600 zaposlenih u celom regionu Alpe Adria: Austriji, Italiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Nemačkoj, Mađarskoj i Bugarskoj.

Nudeći usluge jednog sveobuhvatnog lizinga postala je pouzdani partner za više od 57,000 klijenata. Hypo Alpe Adria Leasing d.o.o. Beograd osnovan je 2002. godine i posluje kao članica Grupe Hypo Alpe Adria. Od početka osnivanja HYPO Alpe-Adria Leasing d.o.o. Beograd je ubedljivi lider u oblasti lizinga na tržištu Srbije. U 2006. godini HYPO Alpe-Adria Leasing d.o.o. Beograd je ostvario tržišno učešće od 32,26% i time još više učvrstio svoju lidersku poziciju. Hypo Alpe-Adria-Leasing d.o.o Beograd trenutno ima 102 zaposlenih u našim poslovnicama širom Srbije: Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Nišu, Subotici, Somboru, Zrenjaninu, Bečeju, Inđiji, Vršcu, Šapcu i Kragujevcu.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod