O kompaniji
34
Iskustva
10
Plate
Poslovi
GDC Services and Solutions d.o.o. Beograd logo

GDC Services and Solutions d.o.o. Beograd

3.3

O nama

Kompanija GDC Services and Solutions je osnovana 2016. godine. Naš prioritet je da podstaknemo kontinuirano poboljšanje usluga i povećanje efikasnosti kroz inovacije, automatizaciju i poboljšanja procesa. Naši stručnjaci pružaju visokokvalitetnu podršku, definišu IT arhitekturu, implementiraju sveobuhvatna rešenja i  unapređuju  postojeće sisteme.

Partneri i kupci mogu direktno pristupiti našim visokokvalifikovanim resursima i proširiti svoje poslovanje sa iskusnim stručnjacima za hibridne, maloprodajne i poslovne IT aplikacije i usluge digitalnog radnog mesta u bilo kom trenutku kroz fleksibilan i lak model angažovanja.

Uspešno poslujemo već 6 godina na tržištima Evrope, Azije i Amerike, u kojima  smo radili na preko 100 projekata u nekoliko različitih industrija.  Od samog osnivanja, naša želja je bila da izgradimo uspešnu organizaciju, koja će beležiti konstantan napredak, ali i u kojoj će se ljudi osećati zadovoljno i ispunjeno, jer su upravo oni naš najvažniji resurs.

Naša misija je:  „Udruživanjem naših talenata i iskustava sa partnerima i klijentima, digitalne usluge činimo jednostavnim i efikasnim za poslovanje“

Naš rad zasnivamo na tri osnovna stuba: 

•Posvećeni smo uspehu naših klijenata

•Lojalnost kupaca je naša najbolja nagrada i najveća motivacija

•Naša najvrednija imovina su naši ljudi

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod