ICodeFactory d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije ICodeFactory d.o.o.

  (15 utisaka)
74% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.9
beneficije

3.9
mogućnost napredovanja

4.1
balans između karijere i privatnog života

Developer


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ovo je super firma, moje iskustvo je veoma pozitivno. I rekao bih sve najbolje, da se mnogo radi, dinamično je okruženje, mnogo se brzo napreduje. Imaš sve pogodnosti i benefite u vidu plata, bonusa, osiguranja...i ne radi se prekovremeno, o čemu se posebno vodi računa da imaš vreme za sebe, svoju porodicu, privatni život. Od samog početka si uključen u direktan rad sa klijentima. U jednoj rečenici - profesionalizam, rad i više nego adekvatna nagrada za to. :)
Zamerke kompaniji
Nemam zamerke, firma je super!
preporučujem
utisak postavljen: 13.01.2020.

Medior Software Developer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Sjajna ekipa, uvek spremni svi da pomognu. Velika pažnja se posvećuje kvalitetu rada i učenje je na prvom mestu. Kompanija koja vidljivo raste i razvija se - novi prostori, veći broj zaposlenih, a projekti su ozbiljne inostrane firme gde može mnogo da se naučiti. Iz godine u godinu je sve više benefita u firmi.
Zamerke kompaniji
Ima dosta procedura, ali to i nije zamerka, meni je lakše bilo da ispratim šta kada treba da uradim. Sve se može dogovoriti.
preporučujem
utisak postavljen: 18.10.2019.

Senior Developer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kada sam radio u ICodeFactory, bio sam i više nego zadovoljan. I slobodno bih mogao reći da je ovo firma za zrele odgovorne ljude, fokusirane na deep technology, na enterprise rešenja. Ovo nije firma kao većina drugih, gde se u prvi plan ističe igranje igrica, fudbala, bilijara i šta već...Ovde je fokus na ozbiljnom radu sa ozbljnim klijentima. Ukoliko želiš da učiš, radiš, usavršavaš svoje skillove, možeš mnogo da napreduješ. U svakom smislu.
Zamerke kompaniji
Nije postojalo fleksibilno radno vreme.
preporučujem
utisak postavljen: 10.10.2019.

Software developer - junior


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Došao sam u firmu putem MS obuke i mnogo sam zadovoljan. Juniori dobijaju priliku da rade na projektima, super je prilika za usavršavanje skilova, naročito na početku karijere. Microsoft obuka obuhvata brojne kurseve, pokriva dosta oblasti i pruža znanje koje ne može da se stekne na fakultetu. U firmi su svi kolegijalni, spremni da pomognu. Može mnogo da se nauči, da se napreduje. Ima brojnih benefita koje kompanija nudi, tipa privatno zdravstveno osiguranje je u potpunosti pokriveno.
Zamerke kompaniji
Nema bleje na društvenim mrežama. :)
preporučujem
utisak postavljen: 16.09.2019.

Software Developer


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Firma za one koji žele da se bave inženeringom, ozbiljne ljude koji žele da se usavršavaju u profesionalnom i stručnom smislu, na prvom mestu. Akcenat se stavlja na deep technology, na učenje i usavršavanje.
Postoji mogućnost MS sertifikacije i razvijanja karijere u smeru MCT-a.
Nije za ljude koji traže minimalan effort, i koji su motivisani iskuljučivo benefitima.
Ako vas radi da budete vrhunski stručnjak u svojoj struci, ovo je onda firma za vas.
Zamerke kompaniji
Za sada nemam zamerke. Uvek postoji mogućnost novih načina učenja, možda u tom duhu razvijati benefite.
preporučujem
utisak postavljen: 13.09.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ICodeFactory se bavi razvojem softvera na Microsoft platformi, konsultantskim uslugama i profesionalnom obukom.

Kompanija posluje u Zrenjaninu i Novom Sadu. Kadar čine fakultetski obrazovani eksperti, sertifikovani od strane Microsoft-a kao MCSD, MCPD, MCITP, MCT. ICodeFactory d.o.o. je dugogodišnji Microsoft partner.

Naše usluge i proizvode koje razvijamo koriste najveće svetske kompanije iz oblasti informacionih tehnologija, autoindustrije i proizvodnje uređaja na solarni pogon. Softver koji smo razvili je nagrađen kao najbolje Plug & Play rešenje na najvećem svetskom sajmu informacionih tehnologija, telekomunikacija, softvera i usluga - CeBIT u Hanoveru, Nemačka.

Oglasi za posao (trenutno 5 aktivnih oglasa)

Microsoft Certification Training

Remote

Great understanding of basic object-oriented programming concepts. Knowledge of the most important data structures and algorithms. Knowledge of database concepts and basic SQL... (pročitaj oglas)

Technical Lead

Novi Sad

University Degree in Computer Science or equivalent technical studies; Expert knowledge of .NET framework; Advanced knowledge and familiarity with Microsoft technologies; Strong analytical skills; Technically creative, curious and open-mind... (pročitaj oglas)

Medior .Net Developer

Novi Sad

University degree in computer science or equivalent technical studies; Good knowledge of .NET Framework; Have built web, desktop or cloud solutions on Microsoft platform; Good written and spoken English; Smart and gets things done... (pročitaj oglas)

Senior .Net Developer

Novi Sad

University degree in computer science or equivalent technical studies; Expert knowledge of .NET Framework; Have worked on more than a few web or desktop solutions on Microsoft platform... (pročitaj oglas)

Data Scientist

Novi Sad

University degree in Applied Mathematics, Data Science or Information Engineering. Basic knowledge of Machine Learning. Solid understanding of Statistics and Linear Algebra... (pročitaj oglas)

Microsoft Trainee - Microsoft Certification Training by Icodefactory

Novi Sad

Would you like to start your career the right way? Do you want to learn from the best Microsoft Certified Trainers? If so, this is the right fit for you... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ICODEFACTORY
Adresa
T.C. Bagljaš, Lok. 11
Datum osnivanja
26.01.2011.
PIB
106924294
Matični broj
20706635
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE ICODEFACTORY DOO ZRENJANIN
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Sergej Kešelj - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija