IGT Global Services Limited – Ogranak Beograd

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije IGT Global Services Limited – Ogranak Beograd

  (13 utisaka)
62% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

2.4
mogućnost napredovanja

3.5
balans između karijere i privatnog života

QA Analyst

Stevan T., Beograd
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Prijatan HR razgovor. Neprijatan tehnicki deo. Troje ljudi je bilo sa njihove strane, od kojih se jedan posebno izdvajao sa svojim cudnim komentarima tokom celog intervjua. Ton celog razgovora sa njihove strane je bio krajnje potcenjivacki i nadobudan bez imalo respekta prema meni kao potencijalnom zaposlenom. Od prvog minuta su usli sa pricom kako oni "nemaju vremena da obucavaju ljude", kako oni ocekuju da znam "to to i to...". Napominjem da je pozicija bila QA Juniora od godinu dana iskustva a trazili su da se zna hardver, mreze i svasta nesto sto nema veze sa QA. Mislim da je vrhunac bio kada sam dobio sliku da nadjem sto vise bagova. Nakon sto sam pronasao 5,6, jedan od njih je onako "sokirano" rekao "nisi nasao najkriticniji bag". U pitanju je bila jedna strelica koja je bila pola milimetra pomerena na dole nego sto je trebalo. Stvarno presmesno :) Jos uvek nisam dobio nikakav odgovor od njih a proslo je skoro 20 dana (receno mi je max 2 nedelje), cak sam poslao i poruku HR-u ali nista.

utisak sa intervjua postavljen: 25.08.2020.

Junior C++ Game Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
alert_common_login_msg bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Prvi krug - pomalo ozbiljniji c++ test koji se radi od kuće na netu. Drugi i treći krug - upakovani zajedno, HR intervju i tehnički, oba uzivo u kancelariji firme. HR sve standardno, kako će se raditi, šta se očekuje od kandidata itd itd. Tehnički (treći krug) dosta lakši u odnosu na pomenuti online test; sastoji se od malo manje od 20 pitalica i kratkih primera kodova, koji se diskutuju sa namerom da se stekne utisak kako kandidat razmislja. Nažalost, ista stvar kao i u ostalim utiscima, kažu da će vas obavestiti o daljem procesu, što se nikad ne desi.

utisak sa intervjua postavljen: 21.01.2020.

DevOps Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
alert_common_login_msg bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
HR Intervju - Razgovor je obavljen preko telefonskog razgovara, u trajanju od pola sata. Gde Vas HR pita o trenutnom iskustvu, tehnologijama sa kojima radite, ukratko objasnite par stvari, opišete neki projekat. Ali naravno ne zalazi u tehničke detalje. Već se to ostavlja za Tehnički interview koji je zakazan za narednu nedelju. Svakako, super komunikacija sa HR. Tehnički Intervju - Pored HR, se nalaze jos 3 lica koja Vas ispituju. HR u ovoj situaciji ne komunicira više puno sa Vama već je sve svedeno na naizgled osobu koja je svima nadređeni "i koja drži glavnu reč i priča sa vama". Ostala dva lica su postavila po pitanje. Priča sa vama o stvarima iz vašeg CV-a i kad je došlo do teme od par tehnologija sa kojima do sad nisam radio, niti su bile spomenute u mojoj biografiji jako začuđeno i neprijatno reaguje rečenicom "Ne znaš čak ni da pokreneš ansible?". Tako da je to narušilo opšti utisak o svemu. Ujedno, iako je HR na kraju razgovora spomenula da će "svakako javiti rezultat interview-a" to se nikad nije desilo, što je poprilično neprofesionalno.

utisak sa intervjua postavljen: 11.12.2019.

Java Server Side Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prijavio sam se bez prethodnog iskustva. Intervjuisalo me 4 osobe, krajnje korektne i maksimalno prijatne. Bilo je raznih pitanja različitih nivoa težine, uključujući i algoritamsko pitanje (java ili pseudo kod).

utisak sa intervjua postavljen: 03.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

IGT Ogranak Beograd je kompanija za proizvodnju i implementaciju softvera.

Mi smo deo grupacije IGT Group. Bavimo se razvojem i implementacijama informacionih sistema za lutrije, online igre i sportsko klađenje. Naši klijenti su privatne i državne kompanije širom sveta koje se bave ovim poslovima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GTECH GLOBAL SERVICES CORPORATION LIMITED
Adresa
Kosovska 51
Datum osnivanja
26.02.2007.
PIB
104909116
Matični broj
29500053
Poslovni naziv
GTECH GLOBAL SERVICES CORPORATION LIMITED-OGRANAK, BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Ogranak stranog pravnog lica
Zakonski zastupnici
Branko Đuričić - Zastupnik ogranka stranog pravnog lica
Dejan Vesić - Zastupnik ogranka stranog pravnog lica
Verica Apostolović-Nastović - Zastupnik ogranka stranog pravnog lica

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

4 plate
1175 EUR / mesečno
1000 1700

Technical Lead

1 plata
2200 EUR / mesečno
2200 2200

IT Help Desk / Support

1 plata
800 EUR / mesečno
800 800

Network Enginner

1 plata
750 EUR / mesečno
750 750

DevOps Engineer

1 plata
1200 EUR / mesečno
1200 1200
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija