IGT Global Services Limited – Ogranak Beograd

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije IGT Global Services Limited – Ogranak Beograd

  (13 utisaka)
62% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

2.4
mogućnost napredovanja

3.5
balans između karijere i privatnog života

Junior C++ Game Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Prvi krug - pomalo ozbiljniji c++ test koji se radi od kuće na netu. Drugi i treći krug - upakovani zajedno, HR intervju i tehnički, oba uzivo u kancelariji firme. HR sve standardno, kako će se raditi, šta se očekuje od kandidata itd itd. Tehnički (treći krug) dosta lakši u odnosu na pomenuti online test; sastoji se od malo manje od 20 pitalica i kratkih primera kodova, koji se diskutuju sa namerom da se stekne utisak kako kandidat razmislja. Nažalost, ista stvar kao i u ostalim utiscima, kažu da će vas obavestiti o daljem procesu, što se nikad ne desi.
Pitanja sa intervjua
  • Moram napomenuti da mi je jedno pitanje bilo ne baš najbolje formulisano (posto me živo interesuje kako je moguće napisati ` char* p = "String" ` u c++11, a da kompajler ne zakuka). Ostala pitanja su u principu laka.

utisak sa intervjua postavljen: 21.01.2020.

DevOps Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
HR Intervju - Razgovor je obavljen preko telefonskog razgovara, u trajanju od pola sata. Gde Vas HR pita o trenutnom iskustvu, tehnologijama sa kojima radite, ukratko objasnite par stvari, opišete neki projekat. Ali naravno ne zalazi u tehničke detalje. Već se to ostavlja za Tehnički interview koji je zakazan za narednu nedelju. Svakako, super komunikacija sa HR. Tehnički Intervju - Pored HR, se nalaze jos 3 lica koja Vas ispituju. HR u ovoj situaciji ne komunicira više puno sa Vama već je sve svedeno na naizgled osobu koja je svima nadređeni "i koja drži glavnu reč i priča sa vama". Ostala dva lica su postavila po pitanje. Priča sa vama o stvarima iz vašeg CV-a i kad je došlo do teme od par tehnologija sa kojima do sad nisam radio, niti su bile spomenute u mojoj biografiji jako začuđeno i neprijatno reaguje rečenicom "Ne znaš čak ni da pokreneš ansible?". Tako da je to narušilo opšti utisak o svemu. Ujedno, iako je HR na kraju razgovora spomenula da će "svakako javiti rezultat interview-a" to se nikad nije desilo, što je poprilično neprofesionalno.

utisak sa intervjua postavljen: 11.12.2019.

Java Server Side Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prijavio sam se bez prethodnog iskustva. Intervjuisalo me 4 osobe, krajnje korektne i maksimalno prijatne. Bilo je raznih pitanja različitih nivoa težine, uključujući i algoritamsko pitanje (java ili pseudo kod).
Pitanja sa intervjua
  • Šta je DB transakcija?

utisak sa intervjua postavljen: 03.12.2019.

C# / Unity Developer (Gaming)

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Nakon konkurisanja na oglas, dobio sam test koji se radi u Unity-u od kuće, i za koji sam imao nedelju dana da završim. Taj test je u stvari opis projekta (igre iz kazina) koji treba da se odradi i sadrži samo šta je potrebno za prolaz (uspešno odrađen test). U tom testu se ne nalaze nikakve smernice kako da se odradi bodovanje i ostala podešavanja u igri zbog čega je potrebno dobro poznavati kazino igre da bi se uspešno odradio test. Kada sam dobio test, na mail su odgovarali u roku od sat vremena, a nakon što sam im poslao ceo projekat, nisam dobio nikakav odgovor. Nakon 2 nedelje sam im opet pisao, ali do dan danas nisam dobio odgovor (do sada je prošlo nešto više od mesec dana).

utisak sa intervjua postavljen: 03.12.2018.

Developer

Srđan P., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 99 nedelja
Kako je izgledao proces
Nakon urađenog probnog zadatka dobio sam poziv za intervju. Tamo sam razgovarao sa dvojicom developera i to je proteklo u 100% dobroj atmosferi. Par pitanja, šta ne znaš ili nisi siguran oni objasne, itd. Skroz pozitivno iskustvo. Međutim, sve je pokvareno time što se niko nije javio ni nekoliko nedelja nakon toga (bez obzira na rezultat )... Vrlo neprofesionalno, a i nevaspitano.

utisak sa intervjua postavljen: 05.04.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

IGT Ogranak Beograd je kompanija za proizvodnju i implementaciju softvera.

Mi smo deo grupacije IGT Group. Bavimo se razvojem i implementacijama informacionih sistema za lutrije, online igre i sportsko klađenje. Naši klijenti su privatne i državne kompanije širom sveta koje se bave ovim poslovima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GTECH GLOBAL SERVICES CORPORATION LIMITED
Adresa
Kosovska 51
Datum osnivanja
26.02.2007.
PIB
104909116
Matični broj
29500053
Poslovni naziv
GTECH GLOBAL SERVICES CORPORATION LIMITED-OGRANAK, BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Ogranak stranog pravnog lica
Zakonski zastupnici
Branko Đuričić - Zastupnik ogranka stranog pravnog lica
Dejan Vesić - Zastupnik ogranka stranog pravnog lica
Verica Apostolović-Nastović - Zastupnik ogranka stranog pravnog lica

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
1700 EUR / mesečno
1700 1700

Network Enginner

1 plata
750 EUR / mesečno
750 750

DevOps Engineer

1 plata
1200 EUR / mesečno
1200 1200
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija