O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
IIB d.o.o. logo

IIB d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Preduzeće IIB osnovano je 1990. godine pod prvobitnim imenom "Informatički inženjering Bošnjak – Beograd".  IIB je društvo za informatički inženjering sa tridesetak stalno zaposlenih i više spoljnih saradnika. Specijalizovano je za proizvodnju i uvođenje poslovnih informacionih sistema po meri korisnika. Uspešno uvođenje najmodernijih informacionih tehnologija omogućava više od 20 godina poslovanja na lokalnom i regionalnim tržištima.

IIB, sa svojim partnerima, bavi se izgradnjom i održavanjem poslovnih informacionih sistema u proizvodnji i prometu roba i usluga. Između ostalog mi vam omogućavamo da sagledate potrebe za uspostavljanjem savremenih poslovnih informacionih sistema, a ako ste ih već sagledali pomoći ćemo vam u definisanju informacionih zahteva. Ako ste to već uradili zajednički ćemo odabrati savremena softverska rešenja, računare, opremu i pripremiti mrežnu infrastrukturu, uputićemo vas kako da ostvarite očekivano. Na kraju ako želite uslugu po principu „ključ u ruke“ isporučićemo vam i pustiti u upotrebu poslovni informacioni sistem zasnovan na familiji naših proizvoda UPIS. 

Poslovna politika

Uspostavljanje efikasnog poslovnog sistema IIB-a sposobnog da zadovolji potrebe zaposlenih i korisnika.

Stvarati nove i čuvati postojeće korisnike, kroz izradu i inovaciju korisnih programa visoke pouzdanosti i kvaliteta Poslovati profitabilno, gajenjem poštenog i dugoročnog partnerstva sa korisnicima i isporučiocima Postizati efikasnost u izradi programskih proizvoda uz uravnoteženost stvaranja i novih saznanja Motivisati i usavršavati kadrove i osposobljavati korisnike za uspešno i lako korišćenje računarske tehnike putem stalnog obrazovanja i savetovanja

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Šumadijski trg 6A, 11030 Novi Beograd
011 355 60 84