IIB d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Preduzeće IIB osnovano je 1990. godine pod prvobitnim imenom "Informatički inženjering Bošnjak – Beograd".  IIB je društvo za informatički inženjering sa tridesetak stalno zaposlenih i više spoljnih saradnika. Specijalizovano je za proizvodnju i uvođenje poslovnih informacionih sistema po meri korisnika. Uspešno uvođenje najmodernijih informacionih tehnologija omogućava više od 20 godina poslovanja na lokalnom i regionalnim tržištima.

IIB, sa svojim partnerima, bavi se izgradnjom i održavanjem poslovnih informacionih sistema u proizvodnji i prometu roba i usluga. Između ostalog mi vam omogućavamo da sagledate potrebe za uspostavljanjem savremenih poslovnih informacionih sistema, a ako ste ih već sagledali pomoći ćemo vam u definisanju informacionih zahteva. Ako ste to već uradili zajednički ćemo odabrati savremena softverska rešenja, računare, opremu i pripremiti mrežnu infrastrukturu, uputićemo vas kako da ostvarite očekivano. Na kraju ako želite uslugu po principu „ključ u ruke“ isporučićemo vam i pustiti u upotrebu poslovni informacioni sistem zasnovan na familiji naših proizvoda UPIS. 

Poslovna politika

Uspostavljanje efikasnog poslovnog sistema IIB-a sposobnog da zadovolji potrebe zaposlenih i korisnika.

  • Stvarati nove i čuvati postojeće korisnike, kroz izradu i inovaciju korisnih programa visoke pouzdanosti i kvaliteta
  • Poslovati profitabilno, gajenjem poštenog i dugoročnog partnerstva sa korisnicima i isporučiocima
  • Postizati efikasnost u izradi programskih proizvoda uz uravnoteženost stvaranja i novih saznanja
  • Motivisati i usavršavati kadrove i osposobljavati korisnike za uspešno i lako korišćenje računarske tehnike putem stalnog obrazovanja i savetovanja

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
IIB
Adresa
Šumadijski Trg 6 a, Beograd
Datum osnivanja
11.05.1990.
PIB
101014611
Matični broj
07428537
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA INFORMATIČKI INŽENJERING IIB DOO, BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš Bošnjak - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija