IKEA Srbija d.o.o.

IKEA Srbija d.o.o.

Kontakt

Adresa Astrid Lindgren 11, 11231 Beograd, Srbija
Telefon 011/7 555 444
PIB 104990791
MB 20287608
Predstavništvo Astrid Lindgren 11, 11231 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kompaniju IKEA je 1953. osnovao Ingvar Kamprad, prvobitno kao prodaju putem kataloga, u šumovitom gradu Älmhult, u Švedskoj. Danas je to globalni brend za uređenje doma koji predstavlja povoljne cene, dizajn i udobnost za ljude širom sveta. Puno smo napredovali od naših skromnih početaka, ali vizija je ista: kreirati bolju svakodnevicu za mnoge ljude. Pogledaj priču o IKEA ovde, da saznaš o našem nasleđu, šta nas pokreće, i načinima na koje pozitivno utičemo na ljude i planetu.

Osećamo strast za život u domu. Naša kultura se zasniva na entuzijazmu, zajedništvu i stavu da započeto treba završiti. Mi smo optimisti, pa konstantno tražimo nove i bolje načine da radimo stvari, bilo da dizajniramo stolicu za ljuljanje koja treba da stane u pljosnato pakovanje, ili stvaramo LED sijalice dostupne svima. Naša vizija je da stvorimo bolju svakodnevicu za mnoge ljude – za kupce, ali i naše zaposlene i ljude koji rade s našim dobavljačima.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv IKEA SRBIJA
Poslovni naziv IKEA SRBIJA DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije 4759 - Trgovina na malo nameštajem, opremom za osvetljenje i ostalim predmetima za domaćinstvo u specijalizovanim prodavnicama
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Astrid Lindgren 11, 11231 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 15.05.2007.
PIB 104990791
MB 20287608
Zakonski zastupnici
Vladimir Anđelić - Direktor
Ekaterina Egorova - Direktor
Otto Gerardus van Daal - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo APR podatke.

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu