IMP-Automatika d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

IMP-Automatika d.o.o. je jedno od vodećih preduzeća u sastavu Instituta Mihajlo Pupin. Kod izvođenja najkompleksnijih projekata koji zahtevaju angažovanje stručnjaka raznih profila i iz više organizacionih celina Instituta upravo ovo preduzeće, najčešće, preuzima ulogu sistem integratora i nosioca projekta. Zbog svoje veličina, dobre kvalifikacione strukture, koju čine saradnici sa velikim iskustvom, i bogate tradicije ovo preduzeće predstavlja najznačajniji deo Instituta.

Od samog početka IMP-Automatika je programski orijentisana na razvojno-istraživački rad u oblasti nadzora i automatskog upravljanja procesima u složenim tehničkim sistemima, razvoj i primenu metoda operacionih istraživanja, razvoj specijalizovanih telemetrijskih uređaja za prikupljanje podataka, rešavanje problema u oblasti metrologije razvojem familije uređaja, razvoj informacionih sistema široke namene, itd.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Senior Java Developer

Beograd  • Rok: 08.09.2017

Fakultetska diploma ETF, FON, PMF ili diploma srodnih fakulteta. Radno iskustvo od 5+ godina sa JAVA programskim jezikom, rad sa paternima... (pročitaj oglas)

Junior Java Developer

Beograd  • Rok: 08.09.2017

„IMP-Automatika“ traži saradnike za rad na poslovima razvoja i unapređenja sistema daljinskog nadzora (SCADA). Fakultetska diploma ETF, FON, PMF ili diploma srodnih fakulteta. Poznavanje OO programiranja... (pročitaj oglas)

Saradnik na poslovima implementacije i održavanja SCADA sistema

Beograd  • Rok: 05.09.2017

Završen elektrotehnički fakultet, odsek za signale i sisteme, odnosno odsek za automatiku, znanje engleskog jezika, poželjno je poznavanje MySQL, poželjno je poznavanje programiranja u ST programskom jeziku, poželjno je poznavanje Linux-a... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
IMP-AUTOMATIKA DOO BEOGRAD
Adresa
Volgina 15, Beograd
Datum osnivanja
14.07.1997.
PIB
100008328
Matični broj
17178300
Poslovni naziv
INSTITUT MIHAJLO PUPIN - AUTOMATIKA PREDUZEĆE ZA AUTOMATSKO UPRAVLJANJE PROCESIMA I SISTEMIMA DOO BEOGRAD (ZVEZDARA)
Delatnost kompanije
7219 Istraživanje i razvoj u ostalim prirodnim i tehničko-tehnološkim naukama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milenko Nikolić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija