IN2 d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Milutina Milankovića 9ž, 11070 Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


5 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 105964392
Matični broj: 20501928
Broj zaposlenih: 501-1000
Predstavništvo u Srbiji: Milutina Milankovića 9ž, 11070 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

IN2 grupa jedna je od vodećih softverskih kompanija u regionu jugoistočne Evrope. Svoj uspeh i stabilan rast dugujemo zaposlenima, koji su naš najveći kvalitet i najvažnija prednost. Zato kontinuirano ulažemo u njihovo obrazovanje, motivaciju i podstičemo njihovu kreativnost.

IN2 Beograd, osnovan u februaru 2009. godine, nastao je od zaposlenih IN2 Predstavništva. U tom obliku IN2 Predstavništvo u Beogradu je osnovano u aprilu 2006 godine.

Kompanija je specijalizovana za razvoj, implementaciju, održavanje i podršku sopstvenih poslovnih rešenja i implementaciju i doradu partnerskih rešenja. IN2 Beograd pruža i usluge IT konsaltinga, sprovodi promotivne i pred-ugovorne aktivnosti, kao i istraživanje tržišta na teritoriji Srbije za ostale članice IN2 grupe.

IN2 grupa obuhvata 12 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji. Grupa se bavi implementacijom Microsoft i Oracle ERP, CRM i BI sistema, ali i razvojem sopstvenih rešenja namenjenih različitim privrednim delatnostima, javnom sektoru (vladinim telima, ministarstvima, javnim preduzećima) i finansijskim institucijama (osiguravajućim društvima, penzijskim i investicionim fondovima, kastodi odeljenjima i trezorima banaka, brokerskim kućama).

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije IN2 d.o.o.

Junior NAV Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd/Novi Beograd
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Nakon što sam videla oglas, poslala sam CV i iako sam poslala CV nakon isteka roka za prijavu, pozvali su me jer se CV dosta poklapao sa onim što se tražilo u oglasu. Zatim sam imala razgovor sa budućim tim liderom i direktorom firme, pitanja su se uglavnom ticala uspeha na fakultetu, mojih interesovanja tokom studiranja i slično, jako malo tehničkih pitanja jer su znali sa dolazim pravo sa fakulteta, da nemam radnog iskustva i da se nisam ranije susretala sa Microsoft Dynamics NAV softverom što je stvarno bilo jako korektno. Bilo je bitno da mi nije stran "business" način razmišljanja i da sam se susretala na fakultetu sa još nečim sem programiranja poput ekonomije, marketinga, poslovnih procesa, što je bilo očekivano jer sam završila Fakultet organizacionih nauka.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
IN2 INFORMATIČKI INŽENJERING DOO BEOGRAD
Adresa
Milutina Milankovića 9ž, Beograd
Datum osnivanja
23.02.2009.
PIB
105964392
Matični broj
20501928
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO IN2 INFORMATIČKI INŽENJERING DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miroslav Savanović - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  800 EUR / mesečno
  800 800

  Software Engineer
  1 plata
  1500 EUR / mesečno
  1500 1500

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju IN2 d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška