Noćas, ponedeljak na utorak, u periodu između 00:00 - 06:00 usled radova na sajtu, sajt će privremeno biti nedostupan.

O kompaniji
8
Iskustva
2
Plate
Poslovi
IN2 d.o.o. logo

IN2 d.o.o.

3

O nama

IN2 grupa jedna je od vodećih softverskih kompanija u regionu jugoistočne Evrope. Svoj uspeh i stabilan rast dugujemo zaposlenima, koji su naš najveći kvalitet i najvažnija prednost. Zato kontinuirano ulažemo u njihovo obrazovanje, motivaciju i podstičemo njihovu kreativnost. 

IN2 Beograd, osnovan u februaru 2009. godine, nastao je od zaposlenih IN2 Predstavništva. U tom obliku IN2 Predstavništvo u Beogradu je osnovano u aprilu 2006 godine. 

IN2 d.o.o. Beograd je softverska kompanija, specijalizovana za implementaciju integrisanih poslovno-informacionih sistema (najviše sistema Microsoft Dynamics 365 Business Central). Iako je deo velike softverske grupe, IN2 d.o.o. Beograd je centar grupe za ekspertizu u delu Microsoft Dynamics 365 Business Central. Kompanija iza sebe ima višegodišnje iskustvo realizacije kompletnih projekata implementacije ovog sistema, u Srbiji, regionu, ali i Evropi, Aziji i Africi.

IN2 grupa obuhvata 12 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i  Makedoniji. Grupa se bavi implementacijom Microsoft i Oracle ERP, CRM i BI sistema, ali i razvojem sopstvenih rešenja namenjenih različitim privrednim delatnostima, javnom sektoru (vladinim telima, ministarstvima, javnim preduzećima) i finansijskim institucijama (osiguravajućim društvima, penzijskim i investicionim fondovima, kastodi odeljenjima i trezorima banaka, brokerskim kućama).

 

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Tošin Bunar 274v, 11070 Novi Beograd
+381 11 2123 023