IN2 d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

IN2 grupa jedna je od vodećih softverskih kompanija u regionu jugoistočne Evrope. Svoj uspeh i stabilan rast dugujemo zaposlenima, koji su naš najveći kvalitet i najvažnija prednost. Zato kontinuirano ulažemo u njihovo obrazovanje, motivaciju i podstičemo njihovu kreativnost. 

IN2 Beograd, osnovan u februaru 2009. godine, nastao je od zaposlenih IN2 Predstavništva.  U tom obliku IN2 Predstavništvo u Beogradu je osnovano u aprilu 2006 godine. 

Kompanija je specijalizovana za razvoj, implementaciju, održavanje i podršku sopstvenih poslovnih rešenja i implementaciju i doradu partnerskih rešenja. IN2 Beograd pruža i usluge IT konsaltinga, sprovodi promotivne i pred-ugovorne aktivnosti, kao i istraživanje tržišta na teritoriji Srbije za ostale članice IN2 grupe

IN2 grupa obuhvata 12 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i  Makedoniji. Grupa se bavi implementacijom Microsoft i Oracle ERP, CRM i BI sistema, ali i razvojem sopstvenih rešenja namenjenih različitim privrednim delatnostima, javnom sektoru (vladinim telima, ministarstvima, javnim preduzećima) i finansijskim institucijama (osiguravajućim društvima, penzijskim i investicionim fondovima, kastodi odeljenjima i trezorima banaka, brokerskim kućama).

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Senior / Medior Software Engineer

Beograd  • Rok: 28.07.2017

Znanje koncepata objektno-orijentisanog programiranja i dizajna, znanje SQL-a i koncepata relacionih baza podataka... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
IN2 INFORMATIČKI INŽENJERING DOO BEOGRAD
Adresa
Milutina Milankovića 9ž, Beograd
Datum osnivanja
23.02.2009.
PIB
105964392
Matični broj
20501928
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO IN2 INFORMATIČKI INŽENJERING DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miroslav Savanović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija