INGSOFTWARE

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije INGSOFTWARE

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2
beneficije

4
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Intern


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
INGSOFTWARE pruža sve ono što mladi ljudi vole, zabavu, atmosferu, druženje. Vesele srede su nešto najbolje. Osim zabave dobar je edukativni karakter firme, održavaju se razne prezentacije i ostvaruje se mogućnost za učenje i napredak.
Zamerke kompaniji
U firmi sam bio samo na praksi i tu se stvarao utisak manje vrednosti. Delimično je tako zbog zauzetosti mentora, međutim smatram da ukoliko firma organizuje praksu onda može da organizuje i vreme dodeljenih mentora. Sve u svemu to je samo sitna zamerka koja se da ispraviti. Za rad u firmi ne mogu da ostavim komentare.
preporučujem
utisak postavljen: 04.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

INGSOFTWARE je kompanija za razvoj softvera sa sedištem u Nišu i kancelarijom u Nju Džerziju. 

Tim sadrži više od 60 ljudi: programera, dizajnera i menadžera koji pokrivaju različite delove ekspertize - neki od njihovih članova tima su bili u IT biznisu više od 20 godina. Od 2009 godine, obezbeđuju usluge i rade sa preko 50 klijenata na 100+ projekata različite kompleksnosti i iz različitih sfera biznisa. 

Specijalizovani su za isporuku vrhunskih softverskih i poslovnih rešenja za različite biznise, kao što su sistemi e-trgovine, trgovine, kupaca i finansijskog upravljanja. Cilj kompanije je pružanje personalizovane usluge prilagođe specifičnim potrebama. 

Oglasi za posao (trenutno 5 aktivnih oglasa)

Unity 3D Game Developer

Niš

Experience in Unity3 d video game and applications development using C#; Knowledge on how to take advantage of Unity3 d plugins, external resources, asset bundles and materials/shaders... (pročitaj oglas)

Java Developer

Niš

Good understanding of object oriented programming concepts and design patterns; Experience in server-side java web development stack (Spring MVC, Springj dbc, Hibernate…); Good understanding of relational databases (MySQL and SQL server databases)... (pročitaj oglas)

.Net/C# Developer

Niš

Excellent understanding of object oriented programming and design patterns (.net/C# development); Profound understanding of relational databases (t-sql/mssql server); Good knowledge of asp.net mvc framework... (pročitaj oglas)

Front End Developer

Niš

Previous experience and proficient understanding of HTML5/CSS3; Deep knowledge of client-side scripting and Javascript frameworks, including Jquery; Familiarity with browser testing and debugging; Basic understanding of OOP... (pročitaj oglas)

IT Intern

Niš

Passionate about software design and development; Proactive, fast-learning and motivated; Dependable person that works well within a team... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INGSOFTWARE
Adresa
Tolstojeva 44, Niš
Datum osnivanja
27.11.2013
PIB
108317158
Matični broj
108317158
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA USLUGE PROIZVODNJU I TRGOVINU INGSOFTWARE DOO NIŠ
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miroljub Bošković - Direktor
Milan Stamenković - Direktor
Nenad Ilijić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija