O kompaniji
2
Iskustva
Plate
Poslovi
ITBO d.o.o. logo

ITBO d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Preduzeće ITBO je osnovano 2010. godine sa ciljem da korisnicima ponudi ekspertizu u oblasti informacionih tehnologija, poslovnih procesa i poslovnog savetovanja. Osnivači firme su eksperti u svojim oblastima, sa velikim profesionalnim iskustvom. Sa sobom donosimo znanja iz različitih oblasti IT i poslovnog savetovanja, stečeno na projektima realizovanih kod klijenata različite veličine i kompleksnosti. Vizija firme je da bude prepoznata na tržištu kao pouzdan savetnik i implementator u oblasti poslovnih rešenja.

Dosadašnja angažovanja i lista zadovoljnih klijenata predstavljaju njihovu najbolju preporuku. Poznavanje poslovnih procesa i operativnih zahteva poslovanja predstavlja osnovu na kojoj gradimo rešenja za poslovne korisnike. Poslovanje firme je podeljeno u dve ekspertske oblasti: informacione tehnologije i poslovni konsalting. Iskustvo koje imsju u ove dve oblasti koriste kako bi pomogli klijentima u pronalaženju najboljih rešenja za njihove poslovne probleme.

Detaljno poznavanje IT tehnologija sa jedne strane, i poznavanje finansija i poslovanja sa druge, omugućava im sveobuhvatan pristup poslovnim izazovima i pronalaženje optimalnih rešenja. Iskustvo im pokazuje da kombinovani nastup IT i finansijskog tima donosi značajno bolje rezultate u odnosu na samostalni nastup svakog od timova. Smatraju da ih ova vrsta ekspertize značajno izdvaja na tržištu.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod