O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
ITEN Engineering logo

ITEN Engineering

Oceni kompaniju

O nama

ITEN Engineering osnovali su 2013. godine inženjeri i menadžeri sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom u razvoju softvera.

Fokus naše kompanije je na razvoju u oblasti distribuiranih sistema, cloud, poslovnih i industrijskih rešenja. Proteklih godina uspostavili smo tesnu i uspešnu saradnju sa domaćim i stranim partnerima, kao što su PowerLedger PTY, Siemens AG, DigSilent, Asseco, Apporto, Energoprojekt ENTEL, Cesi SpA i drugim, na čijim smo projektima većinom angažovani.

Naši klijenti imaju stalnu podršku i konsultacije s naše strane – od samog početka, kroz sve faze projekta, pa do krajnjih rezultata. Završavamo naš posao testiranjem, validacijom i lanciranjem! Čak i nakon završetka projekta, pružamo podršku klijentima i radimo na održavanju i poboljšanju proizvoda.

Osim pružanja usluga, ITEN razvija i svoja rešenja – OC Suite, paket za optimalno upravljanje i održavanje manjih industrijskih postrojenja, kao i Virtual Cooperative, tj. poslovna mreža za male poljoprivrednike, koju je finansirala Evropska komisija.

Nudimo širok opseg inovativnih oblasti rada sa raznovrsnim spektrom zadataka, kako istraživačkih aktivnosti tako i individualnih razvojnih mogućnosti. Našim zaposlenima omogućeno je da teoretsko znanje, stečeno tokom školovanja, prenesu direktno u softverske proizvode koji se koriste širom planete. Kako bismo stvorili najbolje uslove za rad za sve naše zaposlene, promovišemo integraciju i dalje usavršavanje svakog pojedinca, jer najvažniji faktor uspeha, a samim tim i naša motivacija, upravo su posvećeni, ambiciozni i zadovoljni zaposleni.

Najzad, Iten Engineering pruža mnoge benefite koji omogućavaju sklad između privatnog i poslovnog života, jer smatramo da je dobar balans osnova za uspešno poslovanje, ali i za ličnu satisfakciju svakog pojedinca.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod