ITEN Engineering

Od 2013. ITEN zajednica postoji i skoro deceniju kasnije, nastavlja da raste iz dana u dan. Stabilnim i kvalitetnim projektima inženjerima pružamo priliku da daju svoj maksimum i razvijaju se svakodnevno. Cilj nam je da omogućimo svima da vreme provedeno u Itenu iskoriste na najbolji mogući način. Zato je Iten mesto gde ljudi svoje znanje i rad unapređuju uz prijatno radno okruženje i dobro raspoloženje.

O nama

ITEN Engineering osnovali su 2013. godine inženjeri i menadžeri sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom u razvoju softvera.

Fokus naše kompanije je na razvoju u oblasti distribuiranih sistema, cloud, poslovnih i industrijskih rešenja. Proteklih godina uspostavili smo tesnu i uspešnu saradnju sa domaćim i stranim partnerima, kao što su PowerLedger PTY, Siemens AG, DigSilent, Asseco, Apporto, Energoprojekt ENTEL, Cesi SpA i drugim, na čijim smo projektima većinom angažovani.

Naši klijenti imaju stalnu podršku i konsultacije s naše strane – od samog početka, kroz sve faze projekta, pa do krajnjih rezultata. Završavamo naš posao testiranjem, validacijom i lanciranjem! Čak i nakon završetka projekta, pružamo podršku klijentima i radimo na održavanju i poboljšanju proizvoda.

Osim pružanja usluga, ITEN razvija i svoja rešenja – OC Suite, paket za optimalno upravljanje i održavanje manjih industrijskih postrojenja, kao i Virtual Cooperative, tj. poslovna mreža za male poljoprivrednike, koju je finansirala Evropska komisija.

Nudimo širok opseg inovativnih oblasti rada sa raznovrsnim spektrom zadataka, kako istraživačkih aktivnosti tako i individualnih razvojnih mogućnosti. Našim zaposlenima omogućeno je da teoretsko znanje, stečeno tokom školovanja, prenesu direktno u softverske proizvode koji se koriste širom planete. Kako bismo stvorili najbolje uslove za rad za sve naše zaposlene, promovišemo integraciju i dalje usavršavanje svakog pojedinca, jer najvažniji faktor uspeha, a samim tim i naša motivacija, upravo su posvećeni, ambiciozni i zadovoljni zaposleni.

Najzad, Iten Engineering pruža mnoge benefite koji omogućavaju sklad između privatnog i poslovnog života, jer smatramo da je dobar balans osnova za uspešno poslovanje, ali i za ličnu satisfakciju svakog pojedinca.

Tech stack

Java C C++ Spring Spring Boot JEE Hibernate JavaScript TypeScript AngularJS ReactJS NodeJS React Native Python Kubernetes Docker Data Science Selenium SCADA Real time systems AWS Azure GCP

Beneficije

Rad sa iskusnim timom i sticanje novih znanja

Fleksibilno radno vreme, koje uključuje i rad od kuće

25 dana godišnjeg odmora

Privatno zdravstveno i penziono osiguranje

Sportske aktivnosti (fudbal, košarka, odbojka, kuglanje...)

Mogućnost putovanja

Subvencija za ručak u firmi, sveže voće i grickalice

Korporativni pokloni (Nova godina, Dan žena, Team building, poklon dobrodošlice...)

Proces selekcije

CV Screening – Intervju – Tehnički zadatak (u zavisnosti od pozicije za koju se aplicira) – Tehnički Intervju - Ponuda

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu