Ibis Instruments d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Ibis Instruments d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

2
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Software Engineer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Plata je redovna i prijavljeni smo na punu platu, dosta mladih ljudi.
Zamerke kompaniji
Plata je krajnje mala, pogotovo za ovu vrstu posla.
Prostor za napredovanje je jako mali, ukoliko niste bili aktivni na projektu u periodu godišnjeg razgovora možete da se pozdravite sa povećanjem.
Mesta za inovaciju ne postoji (iako govore da će svaka ideja biti barem saslušana)
Postojanje "klanova".
Kancelarija je većinom vremena preglasna, nepostojanje mesta da se "radi na miru".
ne preporučujem
utisak postavljen: 21.02.2019.

Big Data Junior Software Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
HR tim jako profesionalan i spreman da izađe u susret za sve. Tehnički tim takođe, cene trud i razumevanje. Tehnički zadatak obuhvata osnovne stvari koje su potrebne za rad u timu. Celokupan utisak jako pozitivan.

utisak sa intervjua postavljen: 22.08.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Big Data Junior Software Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd/Novi Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju veoma lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Ubrzo nakon slanja CVa bila sam pozvana na razgovor sa HR-om. Posle 7 dana imala sam drugi krug procesa selekcije, posle 7 dana dobila sam ponudu za posao. Sve ukupno je trajalo malo preko 2 nedelje. HR je jako profesionalan i sve je proteklo u najboljem redu. Veoma pozitivno iskustvo.

utisak sa intervjua postavljen: 17.07.2018.

Java developer

Strahinja P., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Ukoliko vam je primarni aspekt ulaganje u znanje mislim da je ovo prava firma za vas. Rade se projekti koji su konkurentni ne samo kod nas već u Evropi, Americi i u Aziji. Od slanja CV do trenutka kada sam došao na HR razgovor prošlo je oko nedelju dana, toliko isto se čeka i za rezultate istog. Za dodatnu pohvalu je to što devojka koja je vodila HR deo, izašla u susret i pozvala osobu koja je zadužena oko tehničkog dela, gde dobijete detaljnije informacije oko samih projekata. Osoba koja je zadužena za tehnički deo je isto tako ostavila pozitivan utisak, ukratko smo prošli oko tehnologija koje se rade na projektima pojedinačno. Nakon toga javljeno mi je da sam prošao u sledeći krug, tu dobijate mini projekat da uradite, otprilike nedelju dana se radi, zadatak je vezan za SOAP veb servise. Nakon urađenog zadatka isti "branite" kod njih u firmi.

utisak sa intervjua postavljen: 12.07.2018.

Data Engineer

Ivo G.
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Na razgovoru za posao devojka iz HR-a je došla totalno nepripremljena i bez ikoga iz tima u kom je pozicija. Pomešala je poziciju pa je 5-6 min deklamovala o pogrešnoj poziciji. Kada sam joj spomenuo da je promašila temu situacija postaje malo čudna, a dotična zajedljiva na šta sam joj skrenuo pažnju. Elem, nisam dobio ni testne zadatke koju dobijaju kandidati već sam samo obavešten sledeće sedmice da nisam ušao u dalje razmatranje. U svakom slučaju ogroman neprofesionalizam i gubljenje vremena.

utisak sa intervjua postavljen: 29.06.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Ibis Instruments je osnovan 1996. godine sa ciljem da ispuni rastuće zahteve za konkurentnim proizvodima i sistemima namenjenim efikasnom održavanju, otklanjanju problema, nadzoru i upravljanju telekomunikacionim mrežama.

Danas, Ibis Instruments predstavlja organizovanu i specijalizovanu kompaniju sa obučenim i iskusnim tehničkim timom, portfoliom vodećih svetskih kompanija i širokim spektrom usluga. Zahvaljujući 18 godina uspešnog poslovanja, postali smo jedna od vodećih Test & Measurement i OSS/BSS kompanija u regionu.

Ibis Instruments Srbija, Ibis Instruments Makedonija, Ibis Instruments Banja Luka(BiH) i Telecom Instruments Rumunija su članice Ibis Instruments multinacionalne grupe koja posluje u jugoistočnoj Evropi. Ibis Instruments ima poslovnu i tehničku saradnju sa kompanijom NIATEL, koja se nalazi u Sarajevu (BiH).

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Data Engineer

Beograd  • Rok: 24.10.2019

Apply your expertise to help model structured and unstructured data. Own these models at a high level and consult with feature teams to help them model applications... (pročitaj oglas)

Oracle BI/DWH Solution Engineer

Beograd  • Rok: 21.09.2019

5+ years minimum relevant job experience is required; Bachelor’s Degree or equivalent in a technical or analytical field (e.g. Computer Science, Statistics, Economics, Mathematics or related discipline)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
IBIS-INSTRUMENTS
Adresa
Tošin bunar 272
Datum osnivanja
10.07.1996.
PIB
100421862
Matični broj
17146165
Poslovni naziv
IBIS-INSTRUMENTS MEŠOVITO PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU, PRODAJU, USLUGE TEHNIČKOG ODRŽAVANJA I OPŠTE ZASTUPANJE DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
2630 Proizvodnja komunikacione opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branko Popović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija