InVision

InVision

0 0

Kontakt

Adresa 41 Madison Ave, Njujork, Njujork 10010, Sjedinjene Američke Države
Zaposlenih 501-1,000
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

InVision je platforma za digitalni dizajn proizvoda koja se koristi za stvaranje najboljih iskustava kupaca na svetu. Pružaju alate za dizajn i obrazovne resurse za timove koji se kreću kroz svaku fazu procesa dizajniranja proizvoda, od ideje do razvoja. Danas više od 5 miliona ljudi koristi InVision za stvaranje ponovljivog i pojednostavljenog toka dizajna; brzo dizajnirajte i prototipirajte proizvode pre pisanja koda i sarađujte u celoj njihovoj organizaciji. To uključuje 100 posto Fortune 100 i organizacije poput Airbnb, Amazon, HBO, Netflik, Nike, Slack, Starbucks i Uber, koje su sada u mogućnosti da brže dizajniraju bolje proizvode.

Registrujte se za besplatnu probnu verziju na invisionapp.com i započnite s pojednostavljivanjem procesa rada digitalnih proizvoda.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije InVision

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu