InVision

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

41 Madison Ave, Njujork, Njujork 10010, Sjedinjene Američke Države


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 501-1,000


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

InVision je platforma za digitalni dizajn proizvoda koja se koristi za stvaranje najboljih iskustava kupaca na svetu. Pružaju alate za dizajn i obrazovne resurse za timove koji se kreću kroz svaku fazu procesa dizajniranja proizvoda, od ideje do razvoja. Danas više od 5 miliona ljudi koristi InVision za stvaranje ponovljivog i pojednostavljenog toka dizajna; brzo dizajnirajte i prototipirajte proizvode pre pisanja koda i sarađujte u celoj njihovoj organizaciji. To uključuje 100 posto Fortune 100 i organizacije poput Airbnb, Amazon, HBO, Netflik, Nike, Slack, Starbucks i Uber, koje su sada u mogućnosti da brže dizajniraju bolje proizvode.

Registrujte se za besplatnu probnu verziju na invisionapp.com i započnite s pojednostavljivanjem procesa rada digitalnih proizvoda.


Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju InVision sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška