InVision

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

InVision je platforma za digitalni dizajn proizvoda koja se koristi za stvaranje najboljih iskustava kupaca na svetu. Pružaju alate za dizajn i obrazovne resurse za timove koji se kreću kroz svaku fazu procesa dizajniranja proizvoda, od ideje do razvoja. Danas više od 5 miliona ljudi koristi InVision za stvaranje ponovljivog i pojednostavljenog toka dizajna; brzo dizajnirajte i prototipirajte proizvode pre pisanja koda i sarađujte u celoj njihovoj organizaciji. To uključuje 100 posto Fortune 100 i organizacije poput Airbnb, Amazon, HBO, Netflik, Nike, Slack, Starbucks i Uber, koje su sada u mogućnosti da brže dizajniraju bolje proizvode.

Registrujte se za besplatnu probnu verziju na invisionapp.com i započnite s pojednostavljivanjem procesa rada digitalnih proizvoda.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija