Inception d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Inception d.o.o. svojim uslugama i proizvodima ispunjava i modernizuje celokupno kancelarijsko i arhivsko poslovanje. Realizacijom svojih usluga kompanija ima zadatak uvođenje novih standarda kancelarijskog i arhivskog poslovanja. Inovativnost proizvoda – softverskih aplikacija u kombinaciji sa uslugama u okviru kancelarijskog i arhivskog poslovanja dovelo je do formiranja skalabilnih rešenja. Rešenja su u potpunost prilagodljiva i moguće ih je primeniti na kompanije različitih veličina (malih, srednjih i velikih preduzeća) i različitih delatnosti.

Kompanija u dosadašnjem radu sarađuje sa velikim brojem kako državnih institucija, javno-komunalnih preduzeća, tako i sa bankama, osiguranjima i drugim firmama privatnog sektora.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INCEPTION DOO BEOGRAD
Adresa
Ranka Tajsića 7, Beograd
Datum osnivanja
30.12.2010.
PIB
106893018
Matični broj
20701242
Poslovni naziv
INCEPTION DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jovan Gruber - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija