O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Inex Plus d.o.o. logo

Inex Plus d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Naša osnovna delatnost je pružanje usluga iz oblasti bezbednosti i zaštite. Naše sedište je u Beogradu, u Humskoj 3c, a imamo i regionalne centre u Novom Sadu, Šapcu, Kraljevu, Požarevcu i Nišu, kojima pokrivamo celu teritoriju Republike Srbije.

Ukoliko imate potrebu za uslugama ove prirode pozivamo Vas da se informišete kod naše službe prodaje ili nam pošaljete e-mail preko forme za kontakt, a mi ćemo se potruditi da pronađemo najefikasnije rešenje za bezbednosna pitanja vašeg stana, poslovnog objekta ili ličnog obezbeđenja. Reči forme za kontakt treba da budu link ka strani Kontakt

Uz zvanične standarde primenjujemo i svoje interne procedure i kodekse pa je naš krajnji produkt usluga zavidnog kvaliteta.

Članovi smo udruženja privatnih obezbeđenja Srbije u okviru Privredne komore Srbije.

Rizike poslovanja smo sveli na najmanju meru tako što smo ih obezbedili polisama osiguranja kod osiguravajućih kuća.
Višedecenijsko iskustvo nam omogućava da u najkraćem roku prepoznamo potrebe klijenata i odgovorimo na njihove zahteve. Funkcionišemo po principu dogovora sa klijentima – naš stručni tim rukovodilaca i koordinatora bezbednosti daje predlog za optimizovanu uslugu uz minimalni rizik i troškove. Takođe, sa klijentima se dogovara i konačni izgled i tip uniformi koje će nositi naši izvršioci dok budu angažovani na svojim zadacima kod klijenta.

Svi naši izvršioci imaju bar srednju stručnu spremu, a dodatno se stručno osposobljavaju u našem centru za obuku, dok se obuka iz gađanja vrši u Streljačkom savezu Srbije.

Komunikaciju ostvarujemo preko sopstvene radio veze (Kenwood i Motorola) na dve frenkvencije sa podrškom dva repetitora, i putem umrežene mobilne telefonije. Naša dva kontrolna centra su neprekidno u službi –  24/7/365 dana u godini.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod