O kompaniji
1
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Infaloom logo

Infaloom

Oceni kompaniju

O nama

Zdravo,

Mi smo Infaloom, kompanija iz Beograda, specijalizovana primarno za razvoj softvera, ali to nije jedina stvar kojom se bavimo.

Ljubav prema tehnologijama nam je donela mnogo zanimljivih i značajnih projekata iz različitih oblasti rada, a trenutno najveći deo Infaloom ekipe radi na jednom projektu iz oblasti finansija. Prvu liniju koda za taj projekat je napisao naš osnivač 2016. godine, kada zapravo i počinje rast Infaloom-a. Od jednog zaposlenog, koji je samostalno radio na par projekata, do ekipe koja trenutno broji 21. člana.

Kroz razne poslovne saradnje uspeli smo da pomerimo granice našeg poslovanja, i da pored IT industrije, ostvarimo konekciju i sa drugim industrijama, poput digitalnog oglašavanja.

Infaloom je od 2019. godine ekskluzivni partner Teads-a, globalne medijske platforme za digitalno oglašavanje, na području Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Želeći da kreiramo okruženje u kojem će pre svega nama biti lepo i ugodno da radimo jedni sa drugima, uspeli smo da tu atmosferu prenesemo i na rad sa klijentima, a u prilog tome govore dugoročne saradnje koje imamo na više projekata.

Mi zamišljamo svet u kome jedna mala kompanija, iz zemlje seljaka na brdovitom Balkanu, i šaka velikih ljudi, može imati globalni uticaj.

Lokalna energija, globalni uticaj!

Tech stack

.NET Angular sql HTML CSS Ionic Docker Kubernetes Terraform QA automation Postman Cypress k6 CI/CD Jenkins Pipelines Agile Jira Trello

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje


Budžet za edukaciju


Mentorstvo


Mogućnost part-time rada dve nedelje godišnje


Hibridni način rada


Fleksibilno radno vreme


APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod