O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi

O nama

Preduzeće INFODATA doo osnovano je davne 1999 godine. Već više od 20 godina smo prisutni na srpskom tržištu IT opreme i softvera.

U početku smo se bavili samo izradom programa u programskom jeziku COBOL. Vremenom kako su se menjali uslovi na tržištu i mi smo se menjali. Prvo smo prešli na programski jezik Visual Basic.NET verzije 2003 a kasnije ponovo menjali na .NET verzije 2019.

Godine 2003 otvaramo svoj maloprodajni objekat u Srbobranu, u tržnom centru PTC. Prodajemo računare, opremu za računare i vršimo servisiranje istih. Godine 2012 selimo radnju na adresu Zmaj Jovina 3. Ovo selidba se pokazala kao dobra odluka jer izlazimo iz tržnog centra, na ulicu, u objekat sa velikim izlogom. Proširujemo ponudu i na male kućne aparate i televizore.

Prodajemo opremu renomiranih proizvođača, kao što su Intel, AMD, GigaByte, Asus, Lenovo, Dell,Kingston, Samsung, Philips, Beko, Sencor, Genius, A4Tech,...

Godine 2005-e otvaramo maloprodajni objekat i u Subotici, u centru grada. Na selidbu se odlučujemo 2011-e godine. Radnju premeštamo na Teslino naselje, ulica Partizanskih baza 35. Od tada nam se konstantno povećava prodaja. Zahvaljujući uspešnim poslovnim potezima, rezultati preduzeća se kreću uzlaznom linijom.

Kao rezultat širenja softverskih rešenja za preduzeća, zbog narasle potrebe za računarskim programima godine 2021-e otvaramo novu poslovnu jedinicu, koja se bavi samo razvojem softvera.

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt