O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Informativno poslovni centar d.o.o. logo

Informativno poslovni centar d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Informativno poslovni centar je privredno društvo, koje se bavi izdavačkom delatnošću i konsaltingom iz oblasti poreza, računovodstva, radnih odnosa, poslovanja budžetskih korisnika, finansijskog poslovanja, privrednog prava od 1990. godine.

Izdavačka delatnost obuhvata izdavanje elektronskih i štampanih izdanja iz sledećih oblasti:

-poreski sistem, PDV i transferne cene
-računovodstvo, MSFI i revizija
-radno zakonodavstvo i obračun zarada
-poslovanje korisnika budžetskih sredstava
-finansijsko poslovanje
-devizno i spoljnotrgovinsko poslovanje
-poslovanje javnih preduzeća
-pravno poslovanje pravnih lice
-poslovanje zdravstvenih ustanova
-javne nabavke

IPC - Informativno poslovni centar ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji savetovanja (jednodnevnih i višednevnih) na kojima upoznaje učesnike sa novinama i aktuelnostima u finansijsko - pravnom poslovanju privrednih društava, javnih preduzeća i korisnika budžetskih sredstava, kao i propisima iz oblasti javnih nabavki.

Od 2018. godine počeli smo sa organizacijom internet savetovanja - webinara, a sve u cilju da naši korisnici dobiju tačne i ažurne informacije na vreme.

Takođe, IPC je prepoznatljiv i po svojim priručnicima, od kojih su najznačajniji priručnici za primenu kontnog okvira, za primenu MSFI, za primenu poreskih propisa, za obračun zarada i drugih prihoda fizičkih lica i dr.

U okviru svakodnevnih aktivnosti konsultanti IPC-a pružaju usmene i pisane konsultacije velikom broju pretplatnika IPC-a koje čine privredna društva, javna preduzeća i korisnici budžetskih sredstava (javni sektor).

Konsultanti IPC-a su eksperti iz svojih oblasti sa dugogodišnjim iskustvom u izdavačkoj i konsultantskoj delatnosti, a većina njih i sa velikim praktičnim iskustvom u radu u finansijsko-računovodstvenom i pravnom sektoru.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Višegradska 6/II, 11000 Beograd, Srbija
011/3067-658 011/3067-668