O kompaniji
1
Iskustva
Plate
Poslovi
Infoterm d.o.o. Niš logo

Infoterm d.o.o. Niš

Oceni kompaniju

O nama

Infoterm d.o.o. Niš posluje u Srbiji od 2009. godine u okviru matične kompanije MME GmbH, čije se sedište nalazi u Rosenheimu, Nemačkoj. Privredno društvo ima sedište u Nišu i poslovni ogranak u Leskovcu. Infoterm d.o.o. Niš ima bogato i raznovrsno iskustvo u razvoju mernih industrijskih uređaja, IT sistema, softvera i internet aplikacija od planiranja projekata do kompletnog izvršenja usluga. Našu reputaciju potvrđuje veliki broj domaćih i inostranih partnera i klijenata sa kojima Infoterm d.o.o. sarađuje proteklih 5 godina u partnerskom ili outsourcing odnosu.

Naš potencijal čine visokobrazovani i stručni kadrovi (B.Sc./M.Sc./PhD) sa dugogodišnjim iskustvom na inostranom tržištu i znanjem engleskog i nemačkog jezika.

Infoterm d.o.o. Niš je outsource partner kompanije MESA elektronic GmbH, koja je renomirani proizvođač industrijske opreme u oblasti toplotne obrade metala, sa značajnom pozicijom i istorijskom ulogom na Nemačkom i drugim tržištima. Plasman proizvoda se vrši na više kontinenata. Kupci ove opreme su sve bitnije nemačke fabrike automobila – Mercedes – Benz, Volkswagen, ali i Fiat, Ford, Siemens i dr.

Usluge IT Sektora su informatičke usluge, usluge projektovanja i implementacije mrežne i hardverske infrastrukture, održavanje i razvoj veb i aplikativnih programskih paketa (softver-a). Infoterm je u delu IT usluga outsourcing partner kompanije ITM GmbH iz Nemačke, te svoje usluge pruža većem broju kompanija na području Bavarske.

Infoterm d.o.o. u Nišu i Leskovcu, trenutno ima 20 zapošljenih inženjera, programera, menadžera, sa tendencijom upošljavanja novih, stručnih kadrova.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt