Infoterm d.o.o. Niš

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Infoterm d.o.o. Niš

C Firmware Engineer

Nenad K., Niš
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Korektna tehnička pitanje bez previše ličnih pitanja. Jasno je naglašeno šta nude i šta traže od zaposlenog. Moje interesovanje za rad u ovoj firmi je nestalo kada je direktor napomenuo da je radno vreme 8 i po sati jer je pauza pola sata, jer tako je u Nemačkoj. Plate nisu nemačke.
Pitanja sa intervjua
  • Koja je razlika između RS232 i RS485?

utisak sa intervjua postavljen: 25.12.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Infoterm d.o.o. Niš posluje u Srbiji od 2009. godine u okviru matične kompanije MME GmbH, čije se sedište nalazi u Rosenheimu, Nemačkoj. Privredno društvo ima sedište u Nišu i poslovni ogranak u Leskovcu. Infoterm d.o.o. Niš ima bogato i raznovrsno iskustvo u razvoju mernih industrijskih uređaja, IT sistema, softvera i internet aplikacija od planiranja projekata do kompletnog izvršenja usluga. Našu reputaciju potvrđuje veliki broj domaćih i inostranih partnera i klijenata sa kojima Infoterm d.o.o. sarađuje proteklih 5 godina u partnerskom ili outsourcing odnosu.

Naš potencijal čine visokobrazovani i stručni kadrovi (B.Sc./M.Sc./PhD) sa dugogodišnjim iskustvom na inostranom tržištu i znanjem engleskog i nemačkog jezika.

Infoterm d.o.o. Niš je outsource partner kompanije MESA elektronic GmbH, koja je renomirani proizvođač industrijske opreme u oblasti toplotne obrade metala, sa značajnom pozicijom i istorijskom ulogom na Nemačkom i drugim tržištima. Plasman proizvoda se vrši na više kontinenata. Kupci ove opreme su sve bitnije nemačke fabrike automobila – Mercedes – Benz, Volkswagen, ali i Fiat, Ford, Siemens i dr.

Usluge IT Sektora su informatičke usluge, usluge projektovanja i implementacije mrežne i hardverske infrastrukture, održavanje i razvoj veb i aplikativnih programskih paketa (softver-a). Infoterm je u delu IT usluga outsourcing partner kompanije ITM GmbH iz Nemačke, te svoje usluge pruža većem broju kompanija na području Bavarske.

Infoterm d.o.o. u Nišu i Leskovcu, trenutno ima 20 zapošljenih inženjera, programera, menadžera, sa tendencijom upošljavanja novih, stručnih kadrova.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INFOTERM
Adresa
Prvomajska 11-3, Niš
Datum osnivanja
03.09.2009.
PIB
106270202
Matični broj
20567325
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO INFOTERM DOO NIŠ
Delatnost kompanije
7219 Istraživanje i razvoj u ostalim prirodnim i tehničko-tehnološkim naukama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Džo Mikulović - Direktor
Marko Minić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija