O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Inkom d.o.o. logo

Inkom d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge „INKOM“ d.o.o. osnovano je 1992. godine sa sedištem u Bajinoj Bašti. U periodu od 2008. godine “INKOM”d.o.o. zauzima važnu poziciju na području pružanja usluga građevinskih i elektromontažnih radova pri izgradnji i rekonstrukciji dalekovoda i trafostanica za naponske nivoe 10, 20 i 35 kV, niskonaponskih mreža, kablovskih vodova uz kompletan poslovni inženjering u navedenoj oblasti.

Misija
Svojom ponudom proizvoda i usluga nastojimo da stvorimo najbolje uslove za naše korisnike. Uz stručne i motivisane radnike pružamo najbolju uslugu, po tržišno najpovoljnijim uslovima, a rastom i dobrim poslovanjem osiguravamo dobit za kompaniju. Posredstvom naših akcija doprinosimo poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju. Kompanija će nastojati da uveća broj klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica, od pojedinaca kome je potreban priključak za domaćinstvo do najvećih radnih organizacija za koje izgrađuje visokonaponska postrojenja.


Vizija
Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u oblasti poslovanja, trgovine i usluga, odnosno kompanija koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi. U realizaciji vizije, ići ćemo putem: proširenja poslovanja u regionu, uspostavljanja evropskih standarda poslovanja i održavanja stabilnog poslovanja kako bi očuvali finansijsku stabilnost.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Trg Dušana Jerkovića 10, 31250 Bajina Bašta, Srbija
+381(0)31 86 51 84 ; +381(0)11 347 333 6