Kontakt

Adresa Trg Dušana Jerkovića 10, 31250 Bajina Bašta, Srbija
PIB 101001779
MB 06095682
Predstavništvo Trg Dušana Jerkovića 10, 31250 Bajina Bašta, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge „INKOM“ d.o.o. osnovano je 1992. godine sa sedištem u Bajinoj Bašti. U periodu od 2008. godine “INKOM”d.o.o. zauzima važnu poziciju na području pružanja usluga građevinskih i elektromontažnih radova pri izgradnji i rekonstrukciji dalekovoda i trafostanica za naponske nivoe 10, 20 i 35 kV, niskonaponskih mreža, kablovskih vodova uz kompletan poslovni inženjering u navedenoj oblasti.

Misija
Svojom ponudom proizvoda i usluga nastojimo da stvorimo najbolje uslove za naše korisnike. Uz stručne i motivisane radnike pružamo najbolju uslugu, po tržišno najpovoljnijim uslovima, a rastom i dobrim poslovanjem osiguravamo dobit za kompaniju. Posredstvom naših akcija doprinosimo poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju. Kompanija će nastojati da uveća broj klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica, od pojedinaca kome je potreban priključak za domaćinstvo do najvećih radnih organizacija za koje izgrađuje visokonaponska postrojenja.


Vizija
Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde u oblasti poslovanja, trgovine i usluga, odnosno kompanija koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi. U realizaciji vizije, ići ćemo putem: proširenja poslovanja u regionu, uspostavljanja evropskih standarda poslovanja i održavanja stabilnog poslovanja kako bi očuvali finansijsku stabilnost.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv INKOM
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE INKOM DOO BAJINA BAŠTA
Delatnost kompanije 4222 - Izgradnja električnih i telekomunikacionih vodova
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Trg Dušana Jerkovića 10, 31250 Bajina Bašta, Srbija
Datum osnivanja 27.07.1992.
PIB 101001779
MB 06095682
Zakonski zastupnici
Duško Nešković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu