O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi

O nama

INOKOR je kompanija koja se bavi razvojem softverskih rešenja baziranih na Java tehnologiji i pružanjem konsultantskih usluga u poslovnim sistemima zasnovanim na SAP-u. Njihov fokus je (ne isključivo) na finansijskom sektoru, pre svega osiguravajućim društvima.

Upravo u tom tradicionalno bogatom sektoru vide da inovacije i nove tehnologije dovode do uzbudljivih izazova, prilika i rezultata u procesu digitalne transformacije. Izuzetnu kompententnost na tom polju im pruža najuža saradnja sa dugoročnim poslovnim partnerom, kompanijom IKOR iz Nemačke koja se bavi razvojem sopstvenih rešenja, implementacijom standardnih modula poput SAP-a i Guidewire-a, integracijom različitih sistema i savetovanjem svojih klijenata kako da unaprede svoje poslovanje.

Njihov tim u Beogradu je mlad, izuzetno motivisan i ubrzano se širi. Pri tome su maksimalno posvećeni profesionalnom i personalnom razvoju uz održavanje optimalnog balansa između poslovnih i ostalih životnih aktivnosti. Stalno usavršavanje, besplatni kursevi, najmodernija oprema, agilne metode, putovanja, evropska poslovna kultura i pre svega posvećeni timski rad sa kolegama, partnerima i klijentima im omogućavaju da do tih ciljeva i dođu. 

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Nikole Čupića 19/5, Beograd
+381 69 802 0502