Inokor

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

INOKOR je kompanija koja se bavi razvojem softverskih rešenja baziranih na Java tehnologiji i pružanjem konsultantskih usluga u poslovnim sistemima zasnovanim na SAP-u. Njihov fokus je (ne isključivo) na finansijskom sektoru, pre svega osiguravajućim društvima.

Upravo u tom tradicionalno bogatom sektoru vide da inovacije i nove tehnologije dovode do uzbudljivih izazova, prilika i rezultata u procesu digitalne transformacije. Izuzetnu kompententnost na tom polju im pruža najuža saradnja sa dugoročnim poslovnim partnerom, kompanijom IKOR iz Nemačke koja se bavi razvojem sopstvenih rešenja, implementacijom standardnih modula poput SAP-a i Guidewire-a, integracijom različitih sistema i savetovanjem svojih klijenata kako da unaprede svoje poslovanje.

Njihov tim u Beogradu je mlad, izuzetno motivisan i ubrzano se širi. Pri tome su maksimalno posvećeni profesionalnom i personalnom razvoju uz održavanje optimalnog balansa između poslovnih i ostalih životnih aktivnosti. Stalno usavršavanje, besplatni kursevi, najmodernija oprema, agilne metode, putovanja, evropska poslovna kultura i pre svega posvećeni timski rad sa kolegama, partnerima i klijentima im omogućavaju da do tih ciljeva i dođu. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Nikole Čupića 19, Beograd (Zvezdara)
Datum osnivanja
29.09.2017
PIB
110215377
Matični broj
64734415
Poslovni naziv
DUŠAN JAKŠIĆ PREDUZETNIK KONSULTANTSKE DELATNOSTI U OBLASTI INFORMACIONE TEHNOLOGIJE INOKOR BEOGRAD
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Preduzetnik
Zakonski zastupnici
Dušan Jakšić - Preduzetnik

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija