Inokor

Ti si predstavnik ove kompanije?


Ti si predstavnik ove kompanije?

Nikole Čupića 19/5, 11000 Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...

Od sada možeš da porediš kompanije

1 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 110215377
Matični broj: 64734415
Broj zaposlenih: 2-10
Predstavništvo u Srbiji: Nikole Čupića 19/5, Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

INOKOR je kompanija koja se bavi razvojem softverskih rešenja baziranih na Java tehnologiji i pružanjem konsultantskih usluga u poslovnim sistemima zasnovanim na SAP-u. Njihov fokus je (ne isključivo) na finansijskom sektoru, pre svega osiguravajućim društvima.

Upravo u tom tradicionalno bogatom sektoru vide da inovacije i nove tehnologije dovode do uzbudljivih izazova, prilika i rezultata u procesu digitalne transformacije. Izuzetnu kompententnost na tom polju im pruža najuža saradnja sa dugoročnim poslovnim partnerom, kompanijom IKOR iz Nemačke koja se bavi razvojem sopstvenih rešenja, implementacijom standardnih modula poput SAP-a i Guidewire-a, integracijom različitih sistema i savetovanjem svojih klijenata kako da unaprede svoje poslovanje.

Njihov tim u Beogradu je mlad, izuzetno motivisan i ubrzano se širi. Pri tome su maksimalno posvećeni profesionalnom i personalnom razvoju uz održavanje optimalnog balansa između poslovnih i ostalih životnih aktivnosti. Stalno usavršavanje, besplatni kursevi, najmodernija oprema, agilne metode, putovanja, evropska poslovna kultura i pre svega posvećeni timski rad sa kolegama, partnerima i klijentima im omogućavaju da do tih ciljeva i dođu. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Nikole Čupića 19, Beograd (Zvezdara)
Datum osnivanja
29.09.2017
PIB
110215377
Matični broj
64734415
Poslovni naziv
DUŠAN JAKŠIĆ PREDUZETNIK KONSULTANTSKE DELATNOSTI U OBLASTI INFORMACIONE TEHNOLOGIJE INOKOR BEOGRAD
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Preduzetnik
Zakonski zastupnici
Dušan Jakšić - Preduzetnik
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Inokor sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška