O kompaniji
33
Iskustva
10
Plate
Poslovi
Inspira grupa logo

Inspira grupa

4.9

O nama

Kompaniju Inspira grupa uspešnom čini tim od preko 300 kvalitetnih i vrednih ljudi, koji imaju zdrave i konstruktivne stavove prema životu, poslu i drugim ljudima.  To su ljudi koji ne beže od posla jer je to jedini način da dosegnu visoke kriterijume kvaliteta, kako poslovno, tako i privatno. Otvoreni za novo, nasmejani, fer prema sebi i drugima. U ambijentu međusobnog poštovanja i kolegijalnosti delimo znanje, uspehe i poraze. To nam je važno i to je ključ našeg uspeha. To su vrednosti Inspira grupe!
Inspira grupa je prilika da konstantno učite i usavršavate se, profesionalno i lično. U društvu profesionalaca i atmosferi vođenoj optimizmom to nije teško. Uz vas su uvek starije kolege koje nesebično dele svoja iskustva i kompanija koja mnogo ulaže u razvoj svojih zaposlenih. 

U Inspira grupi nije sramota ne znati, ali je važno saznati, pa svaka inicijativa za učenje nailazi na veliku podršku. Učimo o onome što nas interesuje i što nam je važno za posao. Sve u svemu, ne razdvajamo lično i profesionalno zadovoljstvo i zbog toga na posao dolazimo nasmejani.

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Tech stack

Symfony Codeigniter Laravel Angular PHP NodeJS Java CSS HTML React MySQL MongoDB Varnish Python Git SVN Docker

Beneficije

Obuke, konferencije

Sport i rekreacija

Edukacija, profesionalni razvoj

Zabavni sadržaj

Porodica i roditeljstvo

Zdravlje

Wellness

Naši ljudi

Marko Kragović

Front-end developer (Polovni Automobili)

Kristijan Kanalaš

Software Developer (Poslovi.Infostud.com)

Danijel Berkeš

Fullstack Developer (HelloWorld.rs)

Boris Santrač

Šef razvoja softvera (Poslovi.Infostud.com)

Proces selekcije

Prvi korak u procesu selekcije jeste da pregledamo sve pristigle biografije, a na intervju pozivamo one kandidate čije se iskustvo najviše poklapa sa zahtevima pozicije. Ako si ti među njima, pozvaćemo te na razgovor. Prvi razgovor traje oko 30 minuta i tada se upoznajemo, želimo da saznamo šta te motiviše, kao i koliko se uklapaš u našu kulturu. Takođe želimo i da ti upoznaš nas, tako da odgovaramo na sva pitanja, i detaljnije predstavljamo poziciju i kompaniju.

 

Ukoliko te pozovemo u sledeći krug selekcije, stići će ti još jedan psihološki upitnik, a za neke pozicije i zadatak ili test. Na drugom razgovoru detaljnije pričamo o tvom iskustvu u kontekstu pozicije kao i naše kulture, i on traje od 60 do 90 minuta.

 

Ukoliko te nakon toga vidimo kao deo našeg tima – ponudićemo ti posao :)  Zakazujemo sastanak na kom predstavljamo našu kompaniju, poziciju i uslove, i onda je lopta u tvom dvorištu  - treba da odlučiš da li smo mi mesto na kom želiš da nastaviš da gradiš svoju karijeru.

 

Na intervjuima se nalazi osoba iz ljudskih resursa kao i predstavnici sektora koji zapošljava.

 

Koristimo se metodologijom bihevioralnog intervjua, koja nije strašna kao što zvuči, ali nemoj da se iznenadiš ako te stalno budemo pitali za primere – tako možemo da steknemo bolji utisak o tvom iskustvu.

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod