Institut Global Ecology Safety System d.o.o.

Institut Global Ecology Safety System d.o.o.

Kontakt

Adresa Narodnog fronta 10/sprat IV, 21000 Novi Sad, Srbija
Telefon +381 21 533 256
PIB 112116848
MB 21610542
Predstavništvo Narodnog fronta 10/sprat IV, 21000 Novi Sad, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Institut GESS d.o.o. Novi Sad je firma osnovana od strane licenciranih inženjera mašinske i elektro struke koji poseduju decenijsko iskustvo na polju pregleda i provere mašina i opreme za rad sa aspekta bezbednosti i zdravlja na radu.
 
Shodno tome, Institut GESS okuplja multidisciplinarni tim vrsnih stručnjaka kako iz oblasti mašinske i elektro struke, tako i iz oblasti hemijskih i tehnoloških nauka, kao i iz oblasti zaštite životne sredine i zaštite na radu, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti pregleda i provere mašina i opreme za rad sa aspekta bezbednosti i zdravlja na radu, merenja i isptivanja uslova radne okoline, kontrolisanja instalacija i uređaja za zaštitu od požara.

Naš cilj je da pružimo kvalitetnu uslugu koja se temelji na načelima pravilnika i standarda iz oblasti zaštite na radu, zaštite životne sredine i zaštite od požara, kako bi se kreiralo bezbedno radno okruženje i sačuvala životna sredina.
 

Institut GESS je uspostavio integrisan sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa standardnima SRPS ISO 9001:2015, SRPS ISO 14001:2015 i SRPS ISO 45001:2018, kako bi obezbedio efikasne i efektivne procese same organizacije, a u skladu sa misijom, vizijom i ciljevima Instituta GESS.
 

Ono što nas na tržištu razlikuje od drugih jeste da poslove iz delokruga kojim se bavimo obavljaju naši zaposleni koji osim što poseduju odgovarajuće znanje, stručnost i iskustvo, poseduju i odgovarajuće licence, uverenja i sertifikate iz delokruga posla koji obavljaju.
 

 

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv INSTITUT GLOBAL ECOLOGY SAFETY SYSTEM
Poslovni naziv INSTITUT GLOBAL ECOLOGY SAFETY SYSTEM DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije 7120 - Tehničko ispitivanje i analize
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Narodnog fronta 10/sprat IV, 21000 Novi Sad, Srbija
Datum osnivanja 01.09.2020.
PIB 112116848
MB 21610542
Zakonski zastupnici
Bojan Mitrović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu