O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Institut Global Ecology Safety System d.o.o. logo

Institut Global Ecology Safety System d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Institut GESS d.o.o. Novi Sad je firma osnovana od strane licenciranih inženjera mašinske i elektro struke koji poseduju decenijsko iskustvo na polju pregleda i provere mašina i opreme za rad sa aspekta bezbednosti i zdravlja na radu.
 
Shodno tome, Institut GESS okuplja multidisciplinarni tim vrsnih stručnjaka kako iz oblasti mašinske i elektro struke, tako i iz oblasti hemijskih i tehnoloških nauka, kao i iz oblasti zaštite životne sredine i zaštite na radu, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti pregleda i provere mašina i opreme za rad sa aspekta bezbednosti i zdravlja na radu, merenja i isptivanja uslova radne okoline, kontrolisanja instalacija i uređaja za zaštitu od požara.

Naš cilj je da pružimo kvalitetnu uslugu koja se temelji na načelima pravilnika i standarda iz oblasti zaštite na radu, zaštite životne sredine i zaštite od požara, kako bi se kreiralo bezbedno radno okruženje i sačuvala životna sredina.
 

Institut GESS je uspostavio integrisan sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa standardnima SRPS ISO 9001:2015, SRPS ISO 14001:2015 i SRPS ISO 45001:2018, kako bi obezbedio efikasne i efektivne procese same organizacije, a u skladu sa misijom, vizijom i ciljevima Instituta GESS.
 

Ono što nas na tržištu razlikuje od drugih jeste da poslove iz delokruga kojim se bavimo obavljaju naši zaposleni koji osim što poseduju odgovarajuće znanje, stručnost i iskustvo, poseduju i odgovarajuće licence, uverenja i sertifikate iz delokruga posla koji obavljaju.
 

 

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Narodnog fronta 10/sprat IV, 21000 Novi Sad, Srbija
+381 21 533 256