InteliSoft d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Intelisoft obezbeđuje visok kvalitet usluga firmama i pojedincima koji žele da ugovaraju razne IT, marketing, prodajne i korisničke projekte i postanu lideri na tržištu. Intelisoft je fokusiran na oblasti marketinga, oglašavanja, IT, prodaje i podrške klijentima. Intelisoft  je online integrisana kompanija koja se nalazi u evropskim metropolama.

Prednosti Intelisofta su poboljšanje kvaliteta, veća konkurentnost, veća transparentnost, bolja prodaja, povećana lojalnost kupaca. Rešenja Intelisofta su CRM dizajn, upravljanje i realizacija, dizajn i održavanje baze podataka, online marketing paketi, veb dizajn paketi.

Intelisoft ima različite jezike najvećih govornih područja (engleski, arapski, hindu, kineski, ruski, italijanski, grčki, srpski, hrvatski, bosanski, makedonski).

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INTELISOFT
Adresa
Nušićeva 15
Datum osnivanja
10.08.2011.
PIB
107199273
Matični broj
20754176
Poslovni naziv
INTELISOFT DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Krtinić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija