Intelisale

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Intelisale

  (3 utiska)
67% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.3
beneficije

4
mogućnost napredovanja

4.7
balans između karijere i privatnog života

Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlični radni uslovi, super ekipa, radi se sa novim tehnologijama i što je najvažnije - radi se na razvoju sopstvenog proizvoda koji koriste velike kompanije po svetu, pa se proizvod konstantno unapređuje.
Zamerke kompaniji
Za sada nemam primedbi.
preporučujem
utisak postavljen: 06.03.2019.

Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Čitava ekipa uvek radi na novim tehnologijama. Svi su spremni da eksperimentišu i u tom procesu da uče. Velika prednost je rad na sopstvenom proizvodu i što se svaka ideja i inicijativa ceni.
Sjajan proizvod, mogućnost napredovanja, fleksibilno radno okruženje, sjani ljudi.
Zamerke kompaniji
Više vremena za individualni rad sa mlađim kolegama.
preporučujem
utisak postavljen: 28.02.2019.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dovoljno parking mesta.
Zamerke kompaniji
Domaća firma koja pokušava da se predstavi kao strana. Firma ima svoj proizvod koji je dobar, međutim ne postoji organizaciona struktura, tj uglavnom se radi od danas do sutra bez konkretnog plana. Ljudi konstantno odlaze, dolaze novi koji se takođe ne zadržavaju dugo, tako da je teško pokupiti neko znanje. Nikakve beneficije za zaposlene ne postoje iako se predstavljaju na razgovoru za posao.
ne preporučujem
utisak postavljen: 31.10.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Intelisale je kompanija osnovana 2015. godine u Švajcarskoj. Pomoću softverske servisne platforme posvećena je oblikovanju B2B u trgovini na veliko i distribuciji. Intelisale donosi sve svoje prodajne aktivnosti na jedno mesto – naručivanje, planiranje, CRM, katalog proizvoda. Cilj je pametnija prodaja sa bilo kog mesta koristeći mobilni uređaj, tablet ili bilo koji web pretraživač.

Oglasi za posao (trenutno 4 aktivna oglasa)

QA Test Engineer

Beograd

Bachelor’s and/or Master’s degree in relevant field. At least 2 years of professional experience in software testing and test automation. Hands-on with RESTful APIs and web-based User Interface Automation... (pročitaj oglas)

.NET Software Engineer

Beograd

Bachelor or Master’s degree in computer science or computer science industry or comparable apprenticeship... (pročitaj oglas)

Core Operations Engineer

Beograd

Ensure that customer has an outstanding experience with Intelisale platform. Analytically solve the customer Help Desk tasks. Systematically filter customer feedback to engineering team to help improving the platform... (pročitaj oglas)

JavaScript Frontend Engineer

Beograd

Bachelor or Master’s degree in computer science or computer science industry or comparable apprenticeship. +2 years of relevant experience in software development with JavaScript... (pročitaj oglas)

Android Software Engineer

Beograd

Bachelor or Master’s degree in computer science or computer science industry or comparable apprenticeship. Strong knowledge of Android SDK, different versions of Android, and how to deal with different screen sizes... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija