Intens d.o.o.

Intens je kompanija koja je zakoračila u svoju treću deceniju poslovanja. Osnovana sa ciljem da bude kuća talentovanih programera koji nude izuzetna rešenja, tokom godina je rasla i razvijala se.

Kontakt

Bulevar Evrope 28, 21000 Novi Sad, Srbija

O nama

Da bi se cilj ostvario potrebno je izgraditi tim, a da bi se tim sačuvao i rastao potrebno je osim atraktivnih projekata i korišćenja najsavremenijih tehnologija, stvoriti dobru atmosferu, fleksibilne radne uslove, kontinuirano ulagati u stručni razvoj i razvijati društveni život zaposlenih.

Svesni da se visoko postavljeni ciljevi ostvaruju uz mnogo truda i da uvek ima mesta unapređenjima, menadžment kompanije ima dvosmernu otvorenu komunikaciju sa svim zaposlenima, radeći permanentno na poboljšavanju uslova rada, maksimalno poštujući slobodno vreme zaposlenih i u meri koliko je to moguće, njihove individulane želje.

Intensov tim trenutno broji oko 70 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim
tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. Intensovi klijenti su pre svega softverske firme locirane u Americi, Kanadi i Evropi, njihovi proizvodi su uglavnom veoma kompleksni informacioni sistemi. Intensovi timovi najčešće rade u bliskoj saradnji sa razvojnim odeljenjima klijenata, obično kao deo velikog internacionalnog projektnog tima.

Programski kod nastao u Intensu se danas izvršava širom sveta na serverima svetski poznatih korporacija kao što su Dell Computers, Ford, Motorola...

Osim pružanja usluga klijentima Intens se bavi i razvojem sopstvene proizvodnje.

Takođe, Intens je proširio delatnost i na usluge koje nisu striktno programerske – usluge administracije sistema, kao i na pružanje tehničke podrške klijentima (frst & second level customer support) i na taj način otvorio svoja vrata i specijalnostima za koje nisu neophodne isključivo programerske veštine.

Talentovanim kolegama su vrata Intensa uvek širom otvorena. Juniori donose nova znanja i ideje, unoseći svežinu i novu energiju koju Intens zna da prepozna i ceni. S druge strane, iskusniji programeri primenom znanja stečenog godinama pružaju osećaj stabilnosti, predstavljajući svojevrstan stub oko kog su izgrađena posebna rešenja u oblasti IT-ja, na koja je Intens ponosan.

Tech stack

.NET React Azure DevOps Python JavaScript HTML CSS Objective-C Snow SpringBoot MSSQL DynamoDB SQL NoSQL MySQL Postgres Swift UIKit MVC MVP Jira SCRUM Git Linux

Beneficije

Fleksibilno radno vreme

Preraspodela radnog vremena

Hibridni način rada

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Stručna edukacija

Mentorstvo

Soft Skills radionice

Godišnji odmor

Plaćeno bolovanje do 50h godišnje

FitPass

Set novogodišnjih benefita

Tim bildinzi

Zona za zabavu i rekreaciju

Proces selekcije

 

Proces selekcije počinje od momenta objavljivanja oglasa za otvorenu poziciju. U prvoj fazi tehnički tim, koji čine tvoje buduće koleginice i kolege iz tima u kom je upražnjeno radno mesto, pažljivo pregledaju pristigle biografije, nakon čega HR na intervju poziva sve one čija se dosadašnja znanja/iskustvo poklapaju sa zahtevima iz oglasa.

 

U zavisnosti od karakteristika otvorene pozcije razlikuje se i proces selekcije. U najvećem broju slučajeva intervju se sastoji iz dve celine. Prvi deo je tehnički i na njemu ćemo te informisati o projektima kompanije, tehnologijama koje se koriste i o načinu organizovanja svakodnevnog rada, a ti ćeš imati priliku da ispričaš o svemu onom što si do sad radio. Drugi deo intervjua je razgovor sa mendažerom ljudskih resursa i najčešće se održava odmah nakon obavljenog tehničkog dela. Cilj je da se upoznamo, da nam se predstaviš i da ti HR predstavi firmu, da ti ispričamo o pravima i obavezama (i zaposlenih i firme), o radnom vremenu, benefitima. Rado ćemo odgovoriti na sva tvoja pitanja.

 

Poslednja faza procesa selekcije je donošenje odluke o kandidatu čije kompetencije najviše odgovaraju opisu posla radnog mesta i informisanje svih učesnika u ovom procesu o konačnom ishodu konkursa.

Oglasi za posao (1)

Iskustva o radu i sa intervjua (15)

Opšti utisak i preporuka

5
100%

Beneficije

4

Balans karijere i privatnog života

5

Mogućnost napredovanja

5

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 04.05.2022.

React Developer

Pozitivno iskustvo

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

HR i tehnicki intervju su bili spojeni, HR jako opusten gde se detaljno opisuje pozicija, kompanija i sve benefiti, plus standardna pitanja o prethodnom iskustvu. Tehnicki je takodje imao standardna pitanja vezana za poziciju (JS, React) plus par zanimljivih matematickih problema koje treba resiti. Ukratko jako pozitivno...

3
Intervju · 08.04.2022.

Software Programmer - Developer (Online internship)

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju jako težak

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Nisu me ni pozvali na intervju iako ispinjavam zahteve i imam kompetencija. MIslim da je svakom pametnom jasno kakav je proces selekcije ovde. Odgovorili su mi da nisam prosao i to pola meseca nakon zavrsetka konkursa. Obratili su mi se sa "Postovani kandidati"

0
Iskustvo · 09.02.2022.

Java Developer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Dobar odnos prema zaposlenima, fleksiblino radno vreme, privatno zdravstevno osiguranje, novogodisnji bonus, opusteno, bez pritiska na zaposlene, dobri timovi, interesatni projekti.

Zamerke

Trenutno nemam.

2
Iskustvo · 16.01.2021.

Software Engineer

Opšti utisak

5
Trenutno zaposlen/a 2-4 godine
Pozitivno

Pozitivan odnos prema zaposlenima,kvalitetan kadar i prijateljska atvmosvera medju zaposlenima,fleksibilno radno vreme i privatno osiguranje su samo jos neke stvrai pored mnogih koje su tu da bi se zaposleni osecao vrednovan a samim tim i pruzio vise poslu.

Zamerke

Nemam.

8
Arhiva | Intervju · 26.10.2020.

Senior DevOps Engineer

Pozitivno iskustvo

Bez ponude za posao

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces se sastoji od dva kruga. U prvom kugu su tehnička pitanja i pitanja

0

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu

APR