Intens d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Intens d.o.o.

  (4 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.8
beneficije

3.5
mogućnost napredovanja

4.8
balans između karijere i privatnog života

Linux admin

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Prijatna radna atmosfera, bez pritisaka, uz puno poštovanje zaposlenih od strane menadžmenta, a takođe i uzajamno poštovanje kolega iz drugih timova. Takođe odlične teambuilding aktivnosti, lepo druženje uz raznovrsne zanimacije.
preporučujem
utisak postavljen: 01.01.2019.

Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Prijatni i dobri ljudi. Seniori preuzimaju teže poslove i prave dobru i pravičnu raspodelu ka ostatku tima. Nema pritiska kao na prethodnom poslu. Odlična kompenzacija, sve transakcije su "na belo". Zanimljiv kolektiv i preporuka za firmu :)
Zamerke kompaniji
Donekle spora tranzicija ka boljem načinu rada, ali pozitivne promene se dešavaju.
preporučujem
utisak postavljen: 30.11.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Mobile Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Intervju je trajao dve nedelje, pri čemu je na prvom sastanku bio HR i Tehnički intervju. Jako profesionalni ljudi koji znaju kako da se postave i šta da pitaju. Nema izmotavanja, glupih pitanja HR-a i slično. Intervju je trajao oko 2h, pri čemu je prvo bio tehnički, zatim HR. Sjajno ophođenje prema kandidatima, čista profesionalnost. Na tehničkom intervju su bila uobičajena pitanja za poziciju za koju se konkuriše pri čemu je bilo potrebno da se pokaže znanje kada su u pitanju socijalne vestine u vođenju timova i upravljanje istim. Sve u svemu jedna jako prijatna atmosfera tokom razgovora, onako opuštena, a normalna.

utisak sa intervjua postavljen: 07.01.2019.

Java programer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Intervju je trajao 30 - 40 minuta. Uglavnom se sveo na priču o samoj kompaniji uz nekoliko tehničkih pitanja. Vrlo profesionalno i korektno.

utisak sa intervjua postavljen: 22.02.2016.

Web developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlični međuljudski odnosi, korektan odnos menadžmenta i zaposlenih, sjajni uslovi rada.
preporučujem
utisak postavljen: 08.10.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Intens d.o.o. je domaće preduzeće, osnovano 2000. godine sa sedištem u Novom Sadu. Osnovna delatnost je razvoj softverskih proizvoda i pružanje usluga iz tog domena. Specijalizovani smo pre svega za razvoj poslovnih informacionih sistema. Osnovni cilj nam je da našim klijentima konstantno pružamo usluge i softver najvišeg kvaliteta, i tako, uvođenjem novih, efikasnijih i automatizovanih rešenja, pospešimo poslovanje i poslovne efekte naših klijenata.

Gradimo i održavamo dobre poslovne odnose sa našim klijentima, u duhu uzajamnog poverenja. Kao rezultat takvog opredeljenja uspostavili smo dugoročnu saradnju sa nekoliko poslovnih partnera iz SAD i Kanade. Sa njima radimo na razvoju i održavanju kompleksnih informacionih sistema koji predstavljaju njihove strateške proizvode. U radu koristimo najsavremenije internet orijentisane tehnologije i softverske proizvode koji su postali svetski standard.

Efikasna i fleksibilna organizacija, otvorena i kreativna radna atmosfera, timski rad, stalno unapređivanje znanja, uz dobro postavljene ciljeve su za nas ključni preduslovi uspeha. Stvaranje i očuvanje atmosfere poverenja, slobodnog i otvorenog mišljenja su neki od naših trajnih prioriteta. Kriterijumi kod zapošljavanja su takvi da prednost uvek imaju osobe spremne da uče i prihvataju nove tehnologije, sa izraženim potencijalom za usvajanje novog znanja. Naš razvojni tim stalno raste, prateći razvoj preduzeća u celini. Zato posebnu pažnju poklanjamo planiranju zapošljavanja novih kadrova. Za nas se proces zapošljavanja ne završava potpisivanjem ugovora o radu, naš osnovni cilj je da se svaki novi saradnik što lakše i brže uklopi u postojeću organizaciju uz pomoć svojih kolega, a da se pri tome očuva dobra i otvorena radna atmosfera i tempo rada na postojećim projektima.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Software Solution Architect

Novi Sad  • Rok: 26.10.2019

At least 7 years of experience in software development, at least 3 years of experience as a software architect and technical lead with a solid understanding of design patterns... (pročitaj oglas)

React/Node JS Developer

Novi Sad  • Rok: 21.09.2019

3+ years developing solutions using React framework; 1+ years developing solutions using Node.js framework; experience with databases such as SQL, PL/SQL, Oracle DBMS... (pročitaj oglas)

C# Software Developer

Novi Sad  • Rok: 21.09.2019

Experience in software development using C# and .NET framework; knowledge of ASP.NET, JavaScript, jQuery, HTML5, JSON, Ajax and CSS; preferably skills in MVC and Entity Framework... (pročitaj oglas)

Software Architect - Java

Novi Sad  • Rok: 21.09.2019

At least 7 years of experience in software development. At least 3 years of experience as a software architect and technical lead with a solid understanding of design patterns... (pročitaj oglas)

.Net C# Software Developer

Novi Sad  • Rok: 09.08.2019

Experience in software development using C# and .NET framework, knowledge of JavaScript, jQuery, HTML5, JSON, Ajax and CSS... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INTENS DOO NOVI SAD
Adresa
Bulevar Evrope 28, Novi Sad
Datum osnivanja
30.01.2003.
PIB
102644219
Matični broj
08778426
Poslovni naziv
INTENS DOO ZA INFORMACIONE TEHNOLOGIJE, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branislav Đukić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija