O kompaniji
16
Iskustva
Plate
Poslovi
Intens d.o.o. logo

Intens d.o.o.

5

Iskustva

5 100%

Beneficije

4

Balans karijera-privatni život

5

Mogućnost napredovanja

5
Intervju
21.06.2023

Praksa

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Konkurisao sam za praksu. Dobija se zadatak(Java ili .NET) u zavisnosti za sta je kandidat konkurisao i rok je nedelju dana da se uradi. Zadatak nije tezak ali nakon predatog projekta cekao sam na odgovor mesec dana i to je bilo samo da me obaveste da nisam prosao u sledeci krug. Bez ikakvog objasnjenja zasto i ako mislim da sam dobro uradio zadatak.
Korisno? 0
Intervju
04.05.2022
Pozitivno iskustvo

React Developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

HR i tehnicki intervju su bili spojeni, HR jako opusten gde se detaljno opisuje pozicija, kompanija i sve benefiti, plus standardna pitanja o prethodnom iskustvu. Tehnicki je takodje imao standardna pitanja vezana za poziciju (JS, React) plus par zanimljivih matematickih problema koje treba resiti. Ukratko jako pozitivno iskustvo sa intervju-a, preporucujem svima da se prijave.
Korisno? 2
Intervju
08.04.2022
Negativno iskustvo

Software Programmer - Developer (Online internship)

Bez ponude za posao

Intervju jako težak

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Nisu me ni pozvali na intervju iako ispinjavam zahteve i imam kompetencija. MIslim da je svakom pametnom jasno kakav je proces selekcije ovde. Odgovorili su mi da nisam prosao i to pola meseca nakon zavrsetka konkursa. Obratili su mi se sa "Postovani kandidati"
Korisno? 1
Iskustvo
09.02.2022
5 Preporučuje

Java Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Dobar odnos prema zaposlenima, fleksiblino radno vreme, privatno zdravstevno osiguranje, novogodisnji bonus, opusteno, bez pritiska na zaposlene, dobri timovi, interesatni projekti.

Zamerke

Trenutno nemam.

Korisno? 2
Arhiva | Iskustvo
16.01.2021
5

Software Engineer

Trenutno zaposlen/a 2-4 godine

Pozitivno

Pozitivan odnos prema zaposlenima,kvalitetan kadar i prijateljska atvmosvera medju zaposlenima,fleksibilno radno vreme i privatno osiguranje su samo jos neke stvrai pored mnogih koje su tu da bi se zaposleni osecao vrednovan a samim tim i pruzio vise poslu.

Zamerke

Nemam.

Korisno? 8
Arhiva | Intervju
26.10.2020
Pozitivno iskustvo

Senior DevOps Engineer

Bez ponude za posao

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces se sastoji od dva kruga. U prvom kugu su tehnička pitanja i pitanja
Korisno? 1
Arhiva | Iskustvo
20.10.2020
3

IT Business Analyst

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Vrlo dobar odnos menadžmenta kompanije prema zaposlenima. Sva zakonska prava radnika se poštuju i u nekim aspektima su unapređena. Većina kolega je prijatna i korektna za saradnju. Stres izazvan samim zadacima na projektima je minimalan, iako je u pitanju outsourcing. Projekti su uglavnom dugoročni i postoji izvestan stepen stabilnosti. Team building aktivnosti umeju da budu zanimljive, prevashodno zbog (većinom) dobrih odnosa među kolegama. Dosta beneficija i izlaženja u susret zaposlenima.

Zamerke

Velika zavisnost od outsourcing modela rada (i postojećih klijenata). Nešto veći broj juniora. Izvestan broj ljudi sa mnogo godina staža, međutim, bez propratnog realnog iskustva i ekspertize (juniori na neki drugi način). Ne toliko izazovni projekti i zavisnost od odluka klijenata dovode do monotonije i bržeg osećaja zasićenja. Postoje kolege sa kojima je poprilično teško sarađivati, a koji istrajavaju u firmi na račun odgovornijih i stručnijih kolega (koji ponekad zbog toga odlaze).

Korisno? 4
Arhiva | Iskustvo
27.12.2019
5 Preporučuje

Senior Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Sjajna i prijatna atmosfera bez tenzije i pritiska. Sve se obavlja planirano i bez presije. Sjajne kolege, uvek spremne da pomognu. Zanimljivi projekti. Menadžment je uvek spreman da sasluša zaposlene i trudi se da izađe u susret maksimalno.

Zamerke

Mali broj dana koji se nudi za rad od kuće, što je danas normalna pojava u IT-u. Ali sam siguran da će se to rešiti u narednom periodu.

Korisno? 0
Arhiva | Intervju
24.12.2019
Pozitivno iskustvo

.NET Developer (Junior)

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Prvo sam imala HR intervju, a odmah potom i tehnički, gde se za mene proces selekcije završio. To mi je bio prvi tehnički intervju u životu, imala sam parališuću tremu, tako da i ono što sam znala, u tom trenutku nisam znala. Ipak, svi sa kojima sam komunicirala su bili krajnje profesionalni, korektni i prijatni.

Pitanja sa intervjua

  • Osnovni koncepti OOP
  • Razlike između apstraktne klase i interfejsa
Korisno? 3
Arhiva | Iskustvo
05.12.2019
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Software Engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Profesionalan odnos prema zaposlenima, neformalna atmosfera, kolegijalnost.

Zamerke

Korisno? 7