O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Inter - Goreks d.o.o. logo

Inter - Goreks d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Kompanija Inter-Goreks d.o.o. osnovana je 1991. godine kao malo preduzeće. Preduzeće je nastalo sa ciljem zadovoljenja rastuće tražnje za konditorskim proizvodima na tržištu Srbije.

Razvijamo se sa vizijom zadovoljenja što šire lepeze tačno onih potreba kupaca za konditorskim proizvodima na teritoriji Srbije. Misija preduzeća jeste postati i ostati najveći uvoznik i distributer konditorskih proizvoda na teritoriji Srbije. Kroz period od preko 27 godina rada pokazali smo najviši stepen fleksibilnosti kako prema kupcima tako i prema dobavljačima. Recenzije kupaca za naš rad su tokom celukupne radne istorije bile na najvišem nivou. Ovakav način poslovanja za nas je bio garant uspeha.

Danas Inter-Goreks predstavlja razvijenu kompaniju sa distributivnom mrežom na teritoriji cele Srbije i sa distributivnim centrima u Užicu i Zrenjaninu. Poslovni centar preduzeća se nalazi u Užicu. Posedujemo sopstveni putnički i teretni vozni park koji nam omgućuje najblagovremenije reagovanje na trenutne zahteve kupaca. Logistika preduzeća danas je pored vozila podržana i najsavremenijim softverskim rešenjima.

Konstantno radimo na otvaranju dalje mreže kupaca ali idobavljača. Uvek smo otvoreni za nove predloge i ideje. Za sve sugestije i predloge pišite nam na: office@intergoreks.rs.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Mališe Atanackovića 18, 31000 Užice, Srbija
031/517-991 031/516-839